Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Domino’s donira 5 kuna od svake pizze Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj

Tvrtka Domino’s Pizza osnovana je 1960. godine i svjetski je lider u dostavi pizza. Ima više od 17 000 poslovnica u više od 90 zemalja, a svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj otvorila je u srpnju u Zagrebu, u Ulici kneza Mislava 1.

– Oduševljeni smo ugodnom dobrodošlicom koju su nam Zagrepčani pripremili. Svakodnevno dobivamo pregršt pozitivnih komentara kupaca na naše proizvode i usluge, zbog čega smo izuzetno zadovoljni – kaže Nils Gornall, direktor Domino’s Pizza Hrvatska.

– Jako smo uzbuđeni što smo ovaj globalni brend doveli u Hrvatsku. Ovakav događaj obično proslavljamo velikom zabavom dobrodošlice u našoj poslovnici – dodaje Mihael Sviben koji je s Nilsom zadužen za vođenje tržišta. S obzirom na trenutnu situaciju oko Covida-19 te činjenice da su snažan potres i jaka kiša uzrokovali dodatne štete (između ostaloga i poplave) na mnogim mjestima u Zagrebu, tim iz Domino’s Pizza odlučio je zauzeti drugačiji pristup kada je u pitanju promoviranje tvrtke u Hrvatskoj.

Iako smo svjetski lider u dostavi pizza, naše se poslovanje ne odnosi samo na to. Srž naših uvjerenja je vratiti zajednici i pomoći ondje gdje možemo. Stoga smo odlučili donirati 5 kuna od svake pizze koju prodamo između 19. i 26. rujna Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj – pojašnjava Nils.

– Naša je bolnica pretrpjela ogromnu štetu od potresa, a kasnije je bila pogođena poplavom zbog jakih kiša. Uništen je velik dio naših zgrada i opreme, ali unatoč svemu, našim malim pacijentima nastojimo pružiti vrhunsku zdravstvenu zaštitu. U takvim okolnostima svaka pomoć nam je od velike važnosti te bih se u ime zaposlenika i u osobno ime zahvalio Domino´s Pizza na velikom srcu i socijalnoj osjetljivosti – kaže prof. dr. sc. Goran Roić, dr. med., ravnatelj bolnice.

Dječja bolnica u Klaićevoj svake godine izvrši više od milijun medicinskih postupaka na djeci i adolescentima. Njihova je filozofija rada liječenje djeteta, a ne liječenje bolesti, tako da je dobrobit djeteta najveći prioritet. Bolnica pokriva većinu pedijatrijskih specijalnosti i nastoji biti prava dječja bolnica koja će svakom djetetu izvući osmijeh na lice.

– Moj tim i ja izuzetno smo uzbuđeni zbog ove suradnje i nadamo se velikoj donaciji bolnici.

Nema ništa bolje od toga da svi zajedno jedemo pizzu u dobrotvorne svrhe! – zaključuje Nils Gornall.