fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

EDUKACIJA -„Komunikacija i društveni mediji“

Razvoj interneta i tehnologija potaknuo je i razvoj društvenih mreža koje danas imaju ključan utjecaj na poslovanje, oglašavanje, navike kupaca, ali i svakodnevni život pojedinaca.

Jako je važno upoznati potencijalne kupce (korisnike), detektirati njihove potrebe, navike i način komunikacije. Ovo potonje može odlučiti o tome koliko će Vam kupac biti naklonjen.

Najvažnije je da ta komunikacija uvijek mora biti dvosmjerna. Puko objavljivanje sadržaja danas više nije dovoljno – naučite kako posjetitelji stranice mogu postati Vaši promotori.

Centar za poduzetništvo organizira edukaciju pod nazivom „Komunikacija i društveni mediji“ s ciljem kako naučiti koristiti društvene mreže u svrhu unapređenja poslovanja i digitalne komunikacije uopće.

Edukacija će Vam pomoći odgovoriti na neka od sljedećih pitanja:
1. Trebam li društvenu mrežu ako imam web stranicu?
2. Zašto je važno biti prisutan na društvenim mrežama?
3. Koja mi društvena mreža najbolje odgovara i zašto?
4. Kako kreirati, promovirati stranicu, oglas ili objavu?
5. Tko treba upravljati društvenim mrežama i zašto?
6. Što kada dobijem negativnu kritiku na proizvod ili uslugu?
7. Persiranje kao način komunikacije – da ili ne?

Edukacija je interaktivna i bazirana na primjerima s lokalnog područja i namijenjena je malim poduzetnicima, institucijama, početnicima i svima u nedoumici koji znaju ponešto o društvenim mrežama i digitalnoj komunikaciji, ali bi voljeli naučiti više. Edukacija će se održati 15.12.2016. u vremenu od 12 do 17 sati u Centru za poduzetništvo na adresi J.J. Strossmayera 341 (Objekt B, BIOS).

Cijena edukacije po osobi je 200 kn (PDV je uključen u cijenu).

Uplate izvršiti na broj računa: HR9124840081100714941 kod Raiffeisen bank Austria d.d. sa naznakom “uplata kotizacije za seminar komunikacija i drustveni mediji”
Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici: PRIJAVA ZA EDUKACIJU