fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Gibon Kent siguran u nastup Hrvatske u finalu Svjetskog prvenstva

Bjeloruki gibon Kent vjeruje da će reprezentacija Hrvatske nastupiti u završnici Svjetskog prvenstva u Katru.

U Zoološkom vrtu Grada Zagreba predviđao je pobjednika večerašnje utakmice poluzavršnice u kojoj će Hrvatska odmjeriti snage s Argentinom. Ovaj putnije imao nikakvih dvojbi. Došao je do kutije sa zastavom Hrvatske i počeo jesti iz nje što se iščitava kao pobjeda Vatrenih. Istodobno su se iz kutije Gaučosa častile Kentova partnerica Kulička te kćeri Fiona i Salvadora.

„Ne sjećam se kada je Kent bio toliko siguran u pobjedu Vatrenih. Idemo u finale, a Argentini želimo više sreće drugi put“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta Grada Zagreba, te dodao da je iza Kenta ciklus od nekoliko točnih prognoza.

Djelatnike Zoološkog vrta posebno veseli što je ovaj put markantni gibon doslovce zasjeo u kutiju Hrvatske. Prokomentirali su to riječima:„Messi se vraća kući!“

Iza dvadesetpetogodišnjeg Kenta duga je tradicija predviđanja pobjednika u nogometnim utakmicama u kojima igra reprezentacija Hrvatske. Pune ruke posla imao je na dva europska prvenstva, a ovo mu je drugo svjetsko prvenstvogdje njegov izbor kutije prate mediji iz Hrvatske i svijeta.

Kent, rođen u Nizozemskoj, ove godine slavi desetu godišnjicu zajedničkog života s Kuličkom, tri godine starijom gibonicom koja je rođena u Češkoj.Prije sedam godina atraktivan je par dobiokćer Fionu, a prije četiri godine Salvadoru.