fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

HGK dodijelila nagrade za obiteljski smještaj: Villa Gašparini iz Višnjana proglašena obiteljskim smještajem godine

Na 3. nacionalnom Forumu obiteljskog smještaja dodijeljene su nagrade za obiteljski smještaj u 20. akciji Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2016.

U kategoriji Obiteljski smještaj najboljim apartmanom na moru proglašeni su Apartmani Marija Devčić iz Rijeke, dok su najboljim apartmanom na kontinentu proglašeni Apartmani Sabina iz Fužina. Najbolja kuća za odmor na moru je Villa Sirotnjak iz Lovrana, a na kontinentu Villa Gašparini iz Višnjana, koja je ujedno proglašena i obiteljskim smještajem godine. Priznanje su vlasnici Ville Gašparini Nataši Ravnić Gašparini uručili direktorica Sektora za turizam HGK Leila Krešić-Jurić i predsjednik Zajednice obiteljskog turizma HGK Nedjeljko Pinezić.

Prvo mjesto za smještaj u seoskom domaćinstvu pripalo je vodnjanskoj Casi Rustici, dok je za ugostiteljstvo u seoskom domaćinstvu prvo mjesto pripalo lozovačkom OPG-u Kalpić. Najbolja je vinarija OPG Kolar – Podrumi Kolar (Suza). Priznanje za inovativnost u ponudi u kategoriji kamp u domaćinstvu dobili su Camping Suza Baranje (Suza), a priznanje za inovativnost u ponudi u kategoriji Urbani Bed&Breakfast dodijeljeno je Biseru Dunava (Vukovar).

Nagrade su dodijeljene u sklopu 3. nacionalnog Foruma obiteljskog smještaja koji organizira Zajednica obiteljskog smještaja HGK, dok je suorganizator i partner Hrvatska turistička zajednica. Pokrovitelji su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, Ministarstvo turizma, Zadarska županija, Turistička zajednica grada Zadra i regija Zadar.

Izvor: HGK.HR