fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

HGK pokrovitelj 4. međunarodne konferencije o kontrolingu u Zagrebu

Konzultantska tvrtka Kontroling Kognosko d. o. o. u suradnji s poslovnim tjednikom Lider najavljuje 4. međunarodnu konferenciju o kontrolingu u utorak, 8. studenoga, u hotelu Westin u Zagrebu pod pokroviteljstvom ICV-a (Međunarodne udruge kontrolera) i Hrvatske gospodarske komore.

Naziv je tema ovogodišnje konferencije Budućnost kontrolinga već je počela. Inspirirana je ekonomskim razvojem pod utjecajem globalnih promjena, u čemu kontroling ima iznimnu ulogu. Svijet više nikad neće biti isti, a kontroling na globalnoj razini nikad nije bio važniji. Četvrta industrijska revolucija, razvoj tehnologija koje i malim zemljama omogućavaju da se pridruže svjetskim igračima te naše mogućnosti u sadašnjem trenutku ekonomskog razvoja, samo su neke od tema predavanja. Konferencija će se održati na engleskom jeziku uz simultano prevođenje.

Cilj je konferencije već tradicionalno predstavljanje najnovijih trendova u svijetu kontrolinga, pa i ove godine dovodimo u Zagreb primjere najbolje svjetske prakse. Znanje je tu, treba ga samo primijeniti! Ove će godine sudionici konferencije, stručnjaci i praktičari iz Njemačke, Austrije i Poljske, podijeliti iskustva s hrvatskim i kolegama iz regije. Također, na konferenciji dodjeljujemo Nagradu za najbolji kontroling projekt. Najbolji tim imat će priliku predstaviti se i opisati svoje postignuće u unapređenju kontrolinga u organizaciji u kojoj radi. Nagrada je organizirana prema uzoru na druge ICV-ove nagrade za najbolji projekt kontrolinga kako bi se kontrolere potaknulo na razvoj kontrolinga.

Svi zainteresirani mogu ostvariti popust za ranu prijavu i povoljniju cijenu kotizacije ako se prijave za sudjelovanje do 8. listopada 2016. Prihvatite izazov, natječite se s kolegama i dovedite najnovije trendove iz kontrolinga u tvrtku!

Više o konferenciji doznajte na ovoj poveznici.

Foto: Lider