fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Hrvatska gospodarska komora organizira akciju Kupujmo hrvatsko

Hrvatska gospodarska komora organizira akciju Kupujmo hrvatsko koja će se održati u Vinkovcima (u pješačkoj zoni od 9.00 do 19.00 sati) 13. listopada 2017. Akcija Kupujmo hrvatsko, započela je prije punih dvadeset godina s ciljem podizanja nacionalne svijesti o važnosti kupovine domaćih proizvoda. Danas akcija Kupujmo hrvatsko predstavlja najsnažniji simbol očuvanja vrijednosti našega gospodarstva.

Akcijom Kupujmo hrvatsko HGK od 1997. godine, dakle, punih dvadeset godina, promovira kvalitetne domaće proizvode, posebice one označene znakovima „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko“, a kako bi se potaknula domaća proizvodnja i promovirali domaći kvalitetni proizvodi, što doprinosi povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva; te ujedno ojačala svijest o važnosti kupovine takvih proizvoda. Uz činjenicu da utječe na svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda, akcija je usmjerena na promociju hrvatskih proizvođača koji ulažu velik trud, kreativnost i napore u svakodnevnoj borbi s tržišnim izazovima. Hrvatska gospodarska komora nastavlja akciju „KUPUJMO HRVATSKO“, promocija očuvanja tradicije i vrijednosti ruralnih prostora.

Sukladno navedenom ovim putem pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate ovu akciju i pripomognete popularizaciji hrvatskih proizvoda i robnih marki. Očekujemo da nam se pridružite u terminu svečanog otvorenja 13.10. u 11.00 sati.