Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Hrvatski stol osvojio cijeli svijet i kreće masovna proizvodnja

Prvi modularni stol na tržištu Modulos, koji je kreirao mladi Matej Grozdanović iz slavonskog mjesta Batrina, osvojio je doslovce cijeli svijet pa počinje i njegova masovnija proizvodnja piše Poslovni.hr

Uspješno je, naime, okončana Kickstarter kampanja u kojoj je bio cilj skupiti minimalno 30.000 dolara da bi proizvodnja hrvatskog modularnog stola uopće mogla početi. U 40 dana 35.000 dolara – U 40 dana prikupljeno je 35.000 dolara. Prodano je tridesetak stolova u osam zemalja.

Kako piše Večernji list, najviše je stolova prodano u SAD, Hrvatsku, Veliku Britaniju, Nizozemsku, Njemačku, Francusku, Švicarsku i Urugvaj – navodi Matej Grozdanović, inovator i osnivač Modulosa. Za 5000 kuna modularni su stol mogli kupiti građani Hrvatske, dok je početna cijena za strance iznosila 6800 kuna.

U Kickstarter kampanji nudi se, pojašnjava, proizvod na prodaju, ali on još nije u fazi proizvodnje, nego je potrebno skupiti određeni broj narudžbi i tako osigurati sredstva kako bi se moglo zakoračiti u taj proces.