fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Humanitarna inicijativa ”Jakna za poslije” od danas i u Vinkovcima

Nakon pokrenute humanitarne inicijative ”Jakna za poslije” u Zagrebu od strane djevojaka s portala ”Kruh za poslije –Portal dobrote”, pokrenuta je i u Vinkovcima od strane vinkovačkog portala Cibalia.info.

Za početak postavljeni su prvi stalci u robnoj kući VSC na prvom katu, jer su jakne na toplom mjestu, ne mogu se lagano odnijeti i želja je organizatora da jakne uzme najpotrebitiji.

-Prije četiri godine pokrenuli smo akciju i Vinkovcima, ”Kruh za poslije” koja je jako dobro prihvaćena u Vinkovcima, gdje su se uključile mnoge pekare u Vinkovcima.Sad smo odlučili kopirati akciju ”Jakna za poslije” od portala”Kruh za poslije –Portal dobrote” jer svi znamo koliko su hladne zime u Slavoniji, a svi nemaju dovoljna novčana sredstva.Ovom prilikom zahvaljujemo se buticima u VSC koji su nam ustupili stalke, kao i samom VSC koji nam je izašao u susret i dozvolio da ih postavimo na drugom katu robne kuće, rekao je Mario Kokaj, vlasnik portala Cibalia.info.

Princip je svima jasan, ako imate svoje jakne koje vam više ne trebaju, ostavite ih na vješalicama u robnoj kući, a potom će ih uzeti oni kojima su jakne najpotrebnije.