fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

INSPIRATIVNI VIKEND RETREAT Priroda i društvo

Pridružite nam se na 1.inspirativnom vikendu u Prirodi sa Društvom🍀#fužine
Osvijestili smo važnost prirode koja nas – hrani, inspirara, uzemljuje, budi kreativnost, život. Važnost svjesnosti bivanja u trenutku, jednostavnost i povratak istinskim vrijednostima istovremeno je i luksuz i esencijalna potreba✔️. Čari tehnologija 💻u ovoj priči stavit ćemo na pauzu, a uživanje na prvo mjesto. I sebe naravno💕Svjedočimo izazovima koji ispituju naše granice i mentalno zdravlje✋. Najbolji način osnaživanja sebe agilnost je u prihvaćanju vlastitih dijelova 🧩 koji traže pažnju.
Tako je kreiran program dopuštanja kreativnosti🎨 i istraživanja vlastitih dijelova kroz holistički vodstvo do balansa uma, tijela i duha u kokreaciji sa prirodom🙏. Zajedničke trenutke integrirat ćemo od 30.4. /2.5.2021. u #Fuzine jer najbolje stvari u životu ionako nisu stvari – trenutci i emociju su ono što pamtimo.🌸 Zelenilo Gorskog kotara postat će naša baza uz priče #thecipelicelutalice o vinu🍷, učenje novog o sebi uz vođenu podršku, zaposlit ćemo ruke🖐glinom, utišati um i otvoriti srca ♥️ za davanje i primanje, uzemljiti se i još poneko iznenađenje🎉.
Na vama je spakirati omiljenu cozy odjeću🎀, udobne tenisice 👟 i dopustiti si zasluženo uživanje. Smještaj je osiguran u 🏡 dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama uz puni pansion🍽, osvježenja, selektirana vina🍷, svjesno hodanje🐾 i 💃🏻🛍 uz puno + energije🎉, novih poznanstava, uz poštivanje trenutnih preporuka.
Program je namijenjen svima koji žele napuniti baterije i jednostavno BITI ono što jesu.
DOBRODOŠLI♥️
Članovi MyMoment-a ostvaruju popust od 10%
Dodatne informacije i rezervacije:
1moment.hr@gmail.com☀️🎀🍀 https://fb.me/e/2zfnQq5h4
Program je dio autorske edukacije #mywellbeingmoment namijenjene timovima.
Voditeljica:
🍷enolog Josipa Andrijanićž
💚executive/holictic coach Sonja Runkas