fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Junior Freshhh INA

INA je organizator Junior Freshhh natjecanja. Rok za prijavu je 18 studenog 2016.

Registrirajte tročlani tim i pobijedite na natjecanju!

Registrirajte tročlani tim za sudjelovanje u našem natjecanju na kojem vas čekaju on-line zadaci iz prirodnih znanosti – matematike, fizike, kemije, biologije i geografije. Ne zaboravite, za rješavanje svakog kola zadatka imat ćete 2 dana.

Ako dospijete među najuspješnije timove, pokušajte biti što bolji i u uzbudljivom finalu osvojiti vrijedne nagrade.

Zadaci su za sva tri člana tima dostupni pristupom Internetu preko glavne stranice Junior Freshhh koristeći korisničko ime i lozinku tima.

Prijava se vrši odabirom linka “Prijava” od prvog dana virtualnog dijela natjecanja. Rješenja zadataka NE MORAJU poslati sva tri člana, dovoljno je da to učini jedan od članova tima. Nakon što jedan od članova tima unese rješenje zadatka, više neće biti moguća izmjena stoga temeljito razmislite o rješenju!

Uputno je, dakle, zajednički se dogovarati o rješenju i tek nakon toga jedan od članova ekipe bi trebao dostaviti rješenje zadatka.

ROK ZA REGISTRACIJU, Rok za registraciju tročlanih timova je 18. studenog 2016. do 23:59 sati. Kako bi registracija tima bila uspješna potrebno je da sva tri člana potvrde registraciju emailom zaključno s 18. studenim do 23:59 sati jer u protivnom niti jedan od članova tima neće imati mogućnost uključenja u igru.

PRVI KRUG NATJECANJA, odnosno virtualno natjecanje, održat će se u razdoblj između 21. studenog i 11. prosinca 2016. Za rješavanje svakog kola zadataka imat ćete 2 dana. Detaljan raspored kola i zadataka možete pratiti na web stranici pod rubrikom “Raspored igre”. Svaki tim dobit će bodove za dostavljene odgovore nakon svakog kola zadataka. Nakon isteka pojedinog kola, tim više neće moći pristupiti rješavanju zadataka iz tog kola.

Rješavajući zadatke timovi prikupljaju bedževe na sljedeći način:

NAZIV BEDŽA % TOČNOSTI RIJEŠENIH ZADATAKA
Junior                                              50%
Senior                                             75%
Expert                                            100%

ZADACI su za sva tri člana tima dostupni pristupom Internetu preko glavne stranice Junior Freshhh koristeći korisničko ime i lozinku tima. Prijava se vrši odabirom linka “Prijava” od prvog dana virtualnog dijela natjecanja. Rješenja zadataka NE MORAJU poslati sva tri člana, dovoljno je da to učini jedan od članova tima. Nakon što jedan od članova tima unese rješenje zadatka, više neće biti moguća izmjena stoga temeljito razmislite o rješenju!

Uputno je, dakle, zajednički se dogovarati o rješenju i tek nakon toga jedan od članova ekipe bi trebao dostaviti rješenje zadatka.

NE PREDLAŽEMO da ekipe iz iste škole međusobno surađuju te time obezvrijede rezultate pojedinačnih timova. Naime, ovim natjecanjem tragamo za najboljim mladim talentima iz područja prirodnih znanosti.

ORGANIZATORI zadržavaju pravo da u slučaju postizanja istoga broja bodova, raspisivanjem dodatnih zadataka odluče o ostanku tima u natjecanju, odnosno u slučajevima gdje niti nakon toga nije moguće nedvosmisleno odlučiti koji timovi ostvaruju pravo za nastavak igre, da o tome Organizatori odluče ždrijebom.

Budući da preko web stranice održavamo kontakt s ekipama uključenima u igru, molimo da ju ekipe pozorno prate.

NAJUSPJEŠNIJA ŠKOLA: najuspješnijim školama smatraju se one iz kojih se prijavilo najveći broj timova za online krug i koji će do kraja sudjelovati u natjecanju te na sva postavljena pitanja dati odgovore pogodne za vrednovanje. Ukoliko na kraju online kruga nije moguće nedvosmisleno utvrditi koje su najuspješnije škole, Organizatori zadržavaju pravo da o tome odluče ždrijebom.

Sve o natjecanju možete pronaći ovdje