fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Konferencija Inspire Me Rijeka

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika, koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, uspone, padove, uspjeh).

Paralelno sa glavnim dijelom programa održat će se i specijalizirane radionice za manje grupe.

Neki od govornika i predavača su Ivo Usmiani (JGL), Nikola Žinić (Bruketa&Žinić), Miljenko Vaić (Nestle), Andrey Shtylenko, Bruno Blumenschein (Overtime), Marijan Palić (Overtime)… Također, svoje priče podijeliti će i poznata TV i glazbena lica Davor Jurkotić, Damir Kedžo, Andrea Andrassy, Lucija Ćustić LUCE i dr.

Inspire Me konferencija će na jednom mjestu okupiti veliki broj studenata, profesionalaca, poduzetnika, investitora i menadžera koji će se kroz program upoznati s temama vezanim za razvoj karijere, poduzetništva, tehnologije, motivacije i uspjeha.

http://bit.ly/2edHu5w – informacije o kupnji ulaznica

Organizatori konferencije u Rijeci su Start-Up Udruga, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i poduzetnički portal ecroatia.info (web: www.ecroatia.info eKvarner.info eIstra.info)

Više informacija o konferenciji na web stranici: inspiremekonferencija.com