fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Kozmetički proizvodi iz Umaga spremni za Aziju

Tvrtka Dermoestetik iz Umaga, koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih preparata, jedina je iz EU koja je osvojila zlatnu medalju i posebnu nagradu International Invention Design Competition na međunarodnoj izložbi inovacija, novih tehnologija  i dizajnerskih riješenja, što se od 1. do 3. prosinca održala u Hong Kongu.

  • Naš inovativni proizvod Flash Vitamin Cream ekskluzivno je napravljen za azijsko tržište i poseban je po tome što ima trostruku sinergijsku akciju za posvjetljivanje, regeneraciju i zaštitu kože – rekla je dobitnica nagrade Ivana Legović, osnivačica i direktorica Dermoestetika.

Zadovoljna je što je stručni žiri prepoznao proizvod i nada se da će ga uspjeti plasirati na azijsko tržište. Svoje je proizvode na sajmu, na kojem je sudjelovalo 450 tvrtki iz 23 zemlje, izložilo osam hrvatskih tvrtki. DOK-ING, Priroda liječi, Adleja, Live Good, TOP Penkala, Pro Hepro, Citus i Dermoestetik. Tom prilikom organizirana je i 12. inovacijska misija tijekom koje su hrvatske tvrtke održale B2B razgovore s potencijalnim poslovnim partnerima i distributerima iz Kine.

Jedina tvrtka iz EU koja je dobila posebnu nagradu i zlatnu medalju za inovativni proizvod napravljen za azijsko tržište je Dermoestetik iz Umaga.

Prema riječima voditeljice Inovacijske misije, direktorice Sektora za industriju i IT HGK Tajane Kesić Šapić, održano je više od 30 poslovnih razgovora s mogućim partnerima i otvorila su se vrata inovativnim tvrtkama na to tržište. Ovo je samo početak, rekla je, jer je do realizacije bilo kakvog konkretnog posla na tržištu Hong Konga i Kine dug put.

Izvor: Vecernji List Foto: Facebook