fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Krk dobiva superluksuzni hotel

Iduće godine grad Krk trebao bi dobiti luksuzni hotel originalnog izgleda za klijentelu dubokog džepa. Investitor je građevinska tvrtka Degrad Development Group u vlasništvu Denisa Šikljana
Ukupna visina investicije je oko 11 milijuna eura. Hotel će imati 35 soba i krovni bazen na čijem će dnu biti natpis na glagoljici, dok će pročelje biti izvedeno od drva i betona.

‘Objekt će imati velike i luksuzne sobe. Idemo na mali broj gostiju dubljeg džepa. Ponudit ćemo im i izvanhotelske aktivnosti. U planu je kupnja broda za izlete, moći će samostalno koristiti male barke, namjeravamo imati i luksuznu limuzinu… Bit će to šira priča od samog objekta’, rekao je za tportal Šikljan.

Dodaje kako nije riječ o klasičnom hotelskom biznisu, već mu je želja kroz hotel promovirati svoj glavni proizvod – luksuzne vile. Šikljan se izgradnjom i prodajom ekskluzivnih vila bavi zadnjih 20 godina. Na otoku Krku je izgradio stotinjak objekata, a cijena pojedinih vila penje se i do pola milijuna eura.


‘Hotel će nam biti dobar mamac za kupce naših budućih nekretnina. Da smo se mislili ozbiljno baciti u hotelijerstvo, tada bismo izgradili objekt sa 150 soba na nekoj jeftinoj lokaciji. Ali to nas ne zanima. Nama je želja promovirati taj luksuzni segment turizma i podići samu kvalitetu destinacije. Ne očekujemo neki ekstraprofit od hotela’, istaknuo je Šikljan.

Budući hotel bit će smješten u središtu Krka, uz lungomare i gradsku plažu. Ideja je da se od hotela prema moru stepenasto pružaju mediteranski vrtovi. Hotel će gostima nuditi wellness, imat će a la carte restoran, kao i bogat vinski podrum.

Izvor: Tportal.hr Foto: Degrad