fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Let 3 objavili službeni spot za “Mamu ŠČ!” u Dnevniku HRT-a

Riječka grupa Let 3, pobjednici ovogodišnje Dore i hrvatski predstavnici na Eurosongu, objavili su službeni video spot za pobjedničku pjesmu “Mama ŠČ!”. Videospot je u 19:45 sati službeno prikazan u središnjem Dnevniku HRT-a, a u 20 sati objavljen je i na YouTube kanalu njihove matične diskografske kuće Dallas Records.

Videospot je sniman u Zagrebu, a režirao ga je Radislav Jovanov Gonzo: “Ovim spotom se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su Let 3 jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga.”

“Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov – Gonzo koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak”, rekao je Prlja.

“Mama ŠČ” izazvala je viralne reakcije kako kod nas, tako i diljem regije, ali zapažena je i u Europi kroz komentare koji su preplavili internet. Nakon što je nastup u dva dana od objave dosegao više od 1,6 milijuna pregleda, Let 3 je počeo preuzimati vodstva i na stranim eurovizijskim anketama, a pjesma je postala i jedan od najgledanijih videa i na službenom eurovizijskom YouTube kanalu. Video nastupa s Dore postao je najgledaniji video kod nas, preuzeo YouTube trending te postao i najemitiranija pjesma u hrvatskom radio eteru.

Ne bilježimo ovoliki hajp oko ijednog hrvatskog predstavnika za Eurosong, a taj hajp zaokružuje i emitiranje službenog spota pjesme na krajnje neuobičajenom, no vrlo znakovitom medijskom prostoru kod nas – u središnjem Dnevniku HRT-a.

Video u kojem se osim grupe Let 3 pojavljuje i Jovanka Broz Titutka iz House of Flamengo, kao i njene plesačice, možete pogledati u nastavku.