fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

NAJAVLJUJEMO Business Café prvi puta u Koprivnici

Drugi Business Café Sjeverna Hrvatska na rasporedu je u čevrtak, 8. rujna od 18 sati u Capronca Pubu u Koprivnici, pod motom ‘Uspjeti sad i ovdje’ te medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i Drave.info.

Istraživanja tržišta pokazuju da se 57% poslova sklapa uz kavu (Agencija Hendal, 2011.) Upravo ta informacija potaknula je Kristinu Ercegović, serijsku poduzetnicu i autoricu nekoliko knjiga da pokrene Business Cafe u Zagrebu. Danas je Business Cafe prisutan u 6 zemalja regije i 16 gradova. Na više od 90 evenata ispričano je preko 250 uspješnih regionalnih poduzetničkih priča ispred više od 10 000 gostiju. Vrijednost sklopljenih poslova prelazi 10 milijuna eura. Business Cafe je prerastao u pokret druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti.

Dvije su osnovne poruke Business Caféa:
1. NISMO SAMI – kada pokrećemo i vodimo vlastiti biznis svi prolazimo kroz isto.
2. MOGUĆE JE USPJETI – i sada i ovdje, na ovim prostorima, unatoč svemu i svima

VIZIJA BUSINESS CAFÉA:
– Business Café je najveće i najpopularnije druženje malih poduzetnika na prostorima Jugoistočne Europe
– Business Café je novi način poslovanja i razmišljanja

MISIJA BUSINESS CAFÉA:
– Potaknuti ljude da pokrenu vlastiti posao i tako žive punim plućima
– One koji ga već imaju dodatno inspirirati da svoj posao ne shvaćaju samo kao izvor profita, već i sreće i mogućnosti ostavljanja traga
– Sve ih međusobno povezati – s drugim poduzetnicima koji razmišljaju kao oni

MOTO BUSINESS CAFÉA:
– S kim si takav si
– Platforma za uspjeh

Gosti govornici prvog Business Cafea u Koprivnici su gosti iz tri uspješne domaće tvrtke: KTC Križevci, Sana delikatese iz Koprivnice te Inducta d.o.o. Kako su oni uspjeli, što ih je motiviralo, imaju li neki poseban recept za uspjeh te što ih veseli u poslu saznat ćete na eventu 8. rujna. Karte, po cijeni od 70,00 kn moguće je nabaviti putem entrio sustava: https://www.entrio.hr/event/2-business-cafe-sjeverna-hrvatska-koprivnica-uspjeti-sad-i-ovdje-3342

Zašto doći na Business Cafe? Osim dobre atmosfere i motivacije koju ćete dobiti slušajući tuđe poduzetničke priče, imate priliku upoznati druge poduzetnike, razmjeniti iskustva, savjete, kontakte, a možda i sklopiti koji posao.

Prema licenci Business Cafe Sjeverna Hrvatska event organizira i vodi Kristina Androlić i sama poduzetnica s prethodnim dugogodišnjim iskustvom u realnom sektoru. Njena tvrtka Androlić konzalting bavi se izradom projektnih prijava na domaće i EU fondove, izradom marketing i poslovnih planova te poslovnim edukacijama.