fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Ni Vili Beroš nije ostao ravnodušan na crtež malenog Šimuna iz Nuštra: ”Ti si moj junak!”

Crtežom svojih superheroja, članova Nacionalnog stožera, osmogodišnji Šimun Ćorić oduševio je ljude diljem Hrvatske. Njegov crtež vidio je i ministar zdravstva Vili Beroš i poslao mu posebnu poruku.

Na crtež na kojem su članovi Nacionalnog stožera nacrtani kao superheroji nije ostao ravnodušan ni sam ministar zdravstva Vili Beroš. On je poslao poruku osmogodišnjem Šimunu iz Nuštra koji je nacrtao svoje posebne heroje.

”Dragi Šimune, hvala ti. Čuvaj svoje bližnje… Ti si njihov štit i moj junak! Pozdravlja te Vili”, napisao je Vili Beroš dječaku na Facebooku.

Šimun je ovih dana osvojio srca ljudi na društvenim mrežama nakon što je svima uz pomoć svojih superjunaka poručio da ostanu doma.

Ministar je danas, unatoč pretrpanom rasporedu u borbi protiv epidemije, odvojio vrijeme i nazvao dječaka koji je oduševio cijelu Hrvatsku i mnogima vratio osmijeh na lice.

”Reci mi, za koga navijaš? Gledaš hrvatsku reprezentaciju?” pitao ga je ministar. Rekao mu je i da mora čuvati sve članove obitelji, osobito one starije.

”Taj virus je opasan i moraš znati da mi sve radimo da pobijedimo taj virus i da ga više ne bude”, rekao je ministar Šimunu. Beroš mu je rekao i da članovi stožera nisu superheroji, nego da samo rade svoj posao.

”A znaš da si ti za mene superheroj? Molim te, čuvaj svoje starije, svoje roditelje. Upozoravaj ih da moraju držati razmak, da moraju prati ruke i da se moraju ponašati kako mi dajemo preporuke”, rekao je ministar na kraju razgovora sa super Šimunom.

”Napravit ćemo sve da našoj djeci vratimo djetinjstvo.

Šimune, hvala na podršci, zbog vas se nikada nećemo umoriti”, napisao je na Twitteru ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, također ganut Šimunovim crtežom.