fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Novac za Milu je prikupljen!

Na račun Milinog oca Marina Rončevića do danas je uplaćeno 22.940.381,93 kuna. Na devizni račun uplaćeno mu je 55,645,25 eura i 441,86 dolara. Na račun Zaklade Nore Šitum uplaćeno je preko 3,5 milijuna kuna. Ukupno je za Milu Rončević uplaćeno 26.895.057 kuna.

Na računu imamo 22 milijuna i 940 tisuća kuna, rekao je Milin otac.

Na deviznom računu imamo 55.645 eura i 25 centi, 441 američki dolar. Ima tu i kanadskih dolara, britanskih funti…

“Neću nikoga nabrajati. Ovu akciju je odnio čovjek s velikim “Č”. Jedno veliko apsolutno hvala. Kako ništa ne može proći jednostavno, tako smo mi danas ujutro imali malo poljuljanu vjeru”, rekao je otac.

“Dogodio se moment koji je promijenio svijest naroda. Ovo se pretvorilo u jedan nadnacionalni projekt. Računali smo da će cifra liječenja biti nekakvih 250.000 eura. Nakon nekog vremena shvatili smo da će inicijalna cifra liječenja biti veća od milijun dolara. Tada se oformio stožer. Supruga mog bratića objavila je Facebook post s našim podacima i lavina je krenula”, rekao je u uvodu Milin otac Marin Rončević.

“Mi smo u teškim trenucima. Ono što imamo je vjera, vjera u boga, ljude i u to da postoji način da se naše dijete izliječi. Prema našim informacijama postojala je mogućnost da se ona neće uključiti u eksperimentalne studiju. No, onda smo opet zagrizli. Javio mi se Primorac, rekao mi je da je iskomunicirao s doktorom Aplencom. Ja ne mogu govoriti o medicinskim linijama. Ovaj razgovor koji sam imao s Primorcem, kojemu hvala, ispada da će oni biti prisiljeni s obzirom na javnost nju uključiti u eksperimentalne studije. Ono što ona može dobiti u toj klinici je najbolja svjetska skrb i najveća šansa za izliječenje. Hvala i gospodinu Đikiću, našem ambasadoru Šimunoviću”, rekao je otac.