fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Osijek proglašen najboljom turističkom destinacijom na kontinentu!

Na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma koji su se održali na Malom Lošinju, Hrv atska turistička zajednica prestižnu nagradu za najbolju turističku destinaciju na kontinentu dodijelila je Osijeku!

Na svečanoj manifestaciji nagradu je primio direktor ureda Turističke zajednice Osijeka Saša Uranjek. Najboljom destinacijom ruralnog turizma proglašena je Baranja, a tu je nagradu preuzeo Tomislav Rob, gradonačelnik Belog Manastira.

Od ostalih nagrada, Rovinj je najuspješnija ljetna destinacija za 2017., Split je najbolja city break/gradska destinacija, Crikvenica je najuspješnija destinacija zdravlja, a Maslinica najljepše autentično „malo misto“.

Javna ustanova Aquatika iz Karlovca najbolja je u kategoriji održivog turizma, Zaton Holiday Resort za zabavu i rekreaciju, dok je najboljom plažom proglašena Lido i kupalište Angiolina u Opatiji.

Ovogodišnji Dani hrvatskog turizma okupili su više od 1.300 sudionika, mahom turističkih djelatnika i djelatnika iz pratećih industrija koji su sudjelovali na nizu tematskih predavanja, radionica i okruglih stolova.

Info: http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=69541#ixzz4wiHpMb9q