Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Otključaj skriveni potencijal u sebi i drugima!

Županijska komora Osijek u suradnji s Lotusmedia doo organizira interaktivnu vizualnu PoY radionicu maksimalnog otkrivanja potencijala u svakodnevnim izazovnim situacijama u poslu i u životu koja će se održati u četvrtak, 03. ožujka, od 12 do 15,30 sati u HGK – Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Coaching game Points of You® u sebi nosi malu igru riječi dvostrukog značenja – kada na engleskom jeziku izgovaramo ‘Points of You®’ (‘Točke/dijelovi/elementi Tebe’) to zvuči istovremeno i kao ‘Points of View’ (‘Perspektive’ ili ‘Točke gledišta’).
Ta dva značenja odražavaju ujedno i dva ključna elementa ove igre – bolje upoznavanje različitih dijelova sebe, te sagledavanje tema koje promišljamo iz novih, drugačijih perspektiva “izvan kutije”!.

Na osnovi dobivenih uvida moći ćemo poduzeti konkretni akcijski plan i odrediti što možemo efikasnije učiniti mi, a što učinkovitije naš tim.
Kroz trosatnu Points of You radionicu s kreativnim coaching alatima za podršku procesima osobnog i organizacijskog razvoja otkrivamo što nam krade energiju i s kojim potencijalima u sebi ćemo ostvariti kvalitetnije odnose i bolje rezultate u poslu i u životu.

ŠTO ĆETE DOBITI NA RADIONICI?

Otkriti ćete kako okolina utječe na vas, s kojim uvjerenjima djelujete, koristite li puni potencijal ili pak trošite previše energije nepotrebno, preopterećeni ste obavezama, fokusirani na probleme umjesto na ciljeve, a stres i strah su sastavni dijelovi svakog projekta kojeg pokrećete.

KOME JE NAMIJENJENA RADIONICA?

– Radionica je namijenjena direktorima i menadžerima u malim i srednjim tvrtkama koji žele povećati efikasnost i učinkovitost u svom timu, voditeljima u državnim i javnim ustanovama, startupovima, studentima viših godina studija i svima koji žele otkriti svoj stvarni potencijal te ostvariti željene rezultate u životu i poslu i biti agenti pozitivnih promjena.

VODITELJICA RADIONICE:

Mara Majstorović je je certificirani NLP coach i POY praktičar, akreditirana od strane međunarodnih udruga: (INHNLP i ABNLP) Kao članica Hrvatske udruge za Coaching i mreže trenera i savjetnika za organizacijski razvoj pomaže individualno i organizacijski u razvoju svjesnosti i vodstva te vođenju individualaca i organizacije kroz procese transformacije.
Certificirani je praktičar drugog nivoa L2 za rad za sa Points of You® alatima i aktivno radi kao coach, trener, moderator i voditeljica vlastitih programa, treninga i radionica.
Njezini programi dizajnirani su za potrebe individualaca koji teže ka izvrsnosti i ostvarenju ciljeva i organizacija koje su usmjerene na postizanje suradnje, samosvijesti, razvoj osobne moći te vidljivih poslovnih rezultata.

PARTICIPACIJA ZA RADIONICU:

Za tvrtke članice HGK po osobi 350,00 kn (PDV uračunat u cijenu),
Za fizičke osobe 150,00 kn (PDV uračunat u cijenu)

ŠTO JE UKLJUČENO U CIJENU RADIONICE:

U cijenu su uračunati mali zalogaji i kava pod pauzom i Pozitivan planer za vidljiv rezultat kao alat za akcijski plan i praćenje rezultata.

Prijava obavezna na mail: mara@lotusmedia.hr ili na kmiling@hgk.hr nakon koje ćemo ispostaviti račun za uplatu.

Više o samom događaju klikom ovdje