fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Promocija knjige “Svjetlosna godina” i motivirajuće predavanje

Pozivamo  vas na promociju prve autobiografske knjige Mare Majstorović, koja je jedna velika metafora i kako kažu književni kritičari, duboka i univerzalna i ne priča samo o njenom životnom iskustvu već priča koja nudi odgovore na mnogobrojna pitanja. Kako je ugledala svijetlu točku u bunilu izazovnih vremena otkriti ćete zajedno kroz motivirajuće predavanje “Snaga uma i moć pozitivnog stava u izazovnim životnim situacijama!”

U knjizi je autorica ponudila sebe s vizijom bolje budućnost i namjerom da svi skupa proniknemo u vlastita srca, razumijemo vlastita emotivna stanja i pomognemo jedni drugima da se ratovi u nama i izvan nas ne događaju i ne ponavljaju.

U utorak u American Corneru podijeliti će s Vama svoje životno, duhovno i iskustveno znanje i radujem se od srca vašem dolasku.

Uz autoricu Maru Majostorović će biti i kolega novinar i književni kritičar Saša Drinić i urednica knjige, spisateljica i voditeljica radionica pisanja Darija Klaričić Veg.

Knjigu  možete naručiti putem web shopa na adresi: www.samopozitivno.com i kupovinom iste dio prihoda donirati udruzi Samo Pozitivno u fond za organizaciju manifestacije “Znanost za mlade u Vukovaru” i stipendiranje darovitih učenika.

Dobro mi došli i hvala unaprijed na podršci!