fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Ovu subotu ne propustite Sajam i razmjenu rabljenih društvenih igara!

Trebate napraviti mjesta na svojim policama za neke nove igre ili se jednostavno želite riješiti neke svoje igre? Dođite na sajam jer možda netko traži baš nju.

Popularne društvene igre poput Dungeons and Dragons ili Settlers of Catan mogu biti skupe. Međutim, postoji način da ih dobijete po vrlo povoljnoj cijeni i to od pravih majstora društvenih igara! U subotu, 15. listopada u vremenu od 14 do 17 sati udruga Igranje vas poziva na Sajam i razmjenu rabljenih društvenih igara i prateće opreme u Klubu M C na adresi Ulica Kraljice Jelene 8, Zagreb.

Sajam i razmjena rabljenih društvenih igara ležerni je događaj koji funkcionira kao buvljak, osim što su na prodaji isključivo društvene igre. Ako trebate napraviti mjesta za neke nove igre, želite se riješiti neke stare ili tražite nešto novo za igranje i ne smeta vam što je igra rabljena – ovo je pravo mjesto za vas. Uz igre možete donijeti i svoje sleevove, kutijice i sve drugo što prati igre, možda će nekome baš to zatrebati.

Ovo je sjajna prilika i za upoznati druge igrače koji dijele istu strast prema društvenim igrama. Događaji poput ovog sajma su sjajna prilika za vidjeti da su igrači zapravo članovi jedne veće zajednice u kojoj su svi dobrodošli. Sajam je otvoren za sve, bilo da se radi o dugogodišnjim entuzijastima društvenih igara, novopridošlicama u zajednici ili čak nekome tko samo u prolazu želi vidjeti kakve se društvene igre tamo nude.

Od novijih igara do onih koje bude uspomene iz djetinjstva, bit će ponešto za svakoga i to po puno pristupačnijim cijenama nego od onih po dućanima. Igrači će također moći vrlo detaljno objasniti igre koje prodaju, tako da možete otkriti jesu li prilagođene vašim interesima ili ne.

Izvor: Green.hr
Foto: Pixabay