fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Poklonite si najbolji božićni poklon – novi posao

Traži se medicinsko i ugostiteljsko osoblje, referenti, djelatnici kadrovske službe…

MedTech Staffing je tvrtka koja pronalazi osoblje iz cijeloga svijeta iz medicinskog iz tehničkog sektora. Trenutno zapošljavaju medicinske sestre ili asistente koji bi radili u bolnicama ili staračkim domovima u Kanadi, Velikoj Britaniji ili Njemačkoj. U Kanadi je prosječna plaća za ovaj posao 2.400 dolara, u Njemačkoj 3.000 eura, dok u Velikoj Britaniji za ovaj posao možete očekivati prosječnu plaću u iznosu od 2.300 funti. Sve informacije nalaze se u oglasu na MojPosao.

Veleučilište Velika Gorica zapošljava savjetnika za opće i kadrovske poslove. Za uspješno obavljanje posla potrebna je VSS, poznavanje propisa iz područja radnog prava, radno iskustvo, poznavanje MS office alata te odgovornost i želja za kontinuiranim radom. Na MojPosao možete provjeriti što je sve potrebno za prijavu na natječaj, a prijaviti se možete putem linka za prijavu.

Konoba BoGo smjestila se na mjestu na kojem su stari Dubrovčani boravili u svojim ljetnikovcima, uživajući u spokoju, predivnom pogledu i svježini ljetnih večeri. Ukoliko želite biti dio ove priče, poslodavac trenutno zapošljava na čak 6 pozicija: Slastičar, Sobar/Sobarica, Šef kuhinje, Konobar, Kuhar i Mornar. Provjerite uvjete u oglasu, odaberite poziciju i prijavite se najkasnije do 17. siječnja.

Wienerberger Grupa najveći je svjetski proizvođač opeke te vodeći europski proizvođač pokrovnih sistema sa 230 proizvodnih pogona u 30 zemalja. Kao podršku postojećem timu u Karlovcu, zapošljavaju visokomotiviranu i odgovornu osobu na poziciji referenta prodaje dimnjaka u unutarnjoj službi prodaje. Glavne odgovornosti budućeg zaposlenika bit će zaprimanje narudžbi, izrada ponuda, predračuna, otpremnih dokumenata i računa te svi poslovi vezani za uvoz i izvoz robe. Na oglas se možete prijaviti do 30. prosinca.

Tvrtka Plodine je u potrazi za direktorom Službe ekspanzije. Opis posla uključuje rad na razvoju novih projekata, odabir, formiranje i razvoj građevinskih zemljišta, pripremu prostorno planske dokumentacije, izvještavanje uprave. Od kandidata se očekuje pristupačnost, pouzdanost, samostalnost, organizacijske sposobnosti, izražene pregovaračke vještine i siguran nastup. Zainteresirani ste? Prijavite se na oglas do 27. prosinca.

Više na www.moj-posao.net