fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Pokrenuta aplikacija s preko 2.000 popusta u restoranima, izletima i drugim turističkim aktivnostima

Globalna turistička ponuda odavno se prilagodila…

Naime, nedavno je pokrenuta aplikacija CroDeals, koja korisnicima pruža preko 2000 mogućnosti za popuste u hrvatskim restoranima, kafićima, muzejima te kod bukiranja izleta i drugih turističkih aktivnosti. Aplikacija je napravljena na nekoliko svjetskih jezika i u potpunosti je prilagođena strancima koji dolaze u našu zemlju, a nastala je po uzoru na slične aplikacije kao što su Berlin Pass ili London Pass.

Voditelj projektnog tima koji je pokrenuo aplikaciju Benjamin Ratković je ovom prilikom istaknuo kako aplikacija značajno olakšava boravak stranaca u Hrvatskoj, a našu turističku ponudu čini konkurentnijom.

“CroDeals pruža turistima sve ono što im je potrebno za ugodan i zabavan odmor. U svakom trenutku mogu vidjeti što se od zanimljivosti nalazi u njihovoj blizini i gdje mogu, uz pomoć naše aplikacije, ostvariti veliki popust. Uvodimo hrvatsku turističku ponudu u 21. stoljeće i vjerujem da će CroDeals našu zemlju učiniti konkurentnijom te je približiti mladima koji svoja putovanja više ne mogu zamisliti bez pametnog telefona”, rekao je Ratković.

Pravo na ostvarivanje popusta stječe se kupovinom članstva u aplikaciji, koje se u pojedinim slučajevima isplati već nakon prve večere u restoranu ili izleta preko agencije. CroDeals također sadrži i besplatan turistički vodič za sve hrvatske regije koji pruža turistima informacije o zanimljivostima ili skrivenim ljepotama Lijepe naše.

“Vjerujem da će CroDeals pokrenuti pravu malu turističku revoluciju u Hrvatskoj. Stalno nam se javljaju novi partneri koji žele da uključimo njihove restorane, trgovine ili turističke agencije u ponudu aplikacije. Drago im je što hrvatski ugostitelji i drugi poduzetnici sve više prepoznaju važnost koju imaju aplikacije i druga suvremena tehnološka rješenja za odluke modernih potrošača”, dodao je Ratković.

U aplikaciju su uključeni neki od najboljih hrvatskih restorana, kao i različita ponuda aktivnosti, od adrenalinskih do klasičnih turističkih izleta. Sve lokacije i popusti koje aplikacija nudi mogu se pogledati potpuno besplatno, a dostupni su korisnicima Android i iOS uređaja.

Izvor: www.poslovni.hr