fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Pomozite Matiji da pobijedi zloćudni tumor

U srpnju ove godine preko noći se promijenio život Matije Raosa, do tada zdrava i aktivna mladića koji je živio život punim plućima. Sredinom ljeta Matiji je dijagnosticiran zloćudni tumor.

Prvi simptomi bolesti pojavili su se u svibnju, a blage probavne promjene i povremena bol s vremenom su postajali sve agresivniji. Nakon biopsije i niza drugih pretraga Matija je smješten na onkološki odjel KBC-a Rebro gdje su liječnici počeli s provedbom terapije.

U idućim tjednima Matiju čekaju novi ciklusi kemoterapije i brojne pretrage zbog kojih je iscrpljen zdravstveno, ali i financijski.

Kako piše organizator prikupljanja pomoći za Matiju, “zbog dodatnih komplikacija s probavnim sustavom Matija uopće ne može jesti, osim intravenozno, te do daljnjega mora biti pod stalnim liječničkim nadzorom, ne može napustiti bolnicu i nažalost nije u mogućnosti stvarati nove prihode”.

Osim klasičnog liječenja, potrebna mu je i dodatna, skupa terapija. Matija unaprijed svima zahvaljuje na pomoći, a kako bi oporavak bio što uspješniji, moli za mir te da se sva komunikacija usmjeri na broj 091/1946-604, stoji na stranici generosity.com preko koje se prikuplja pomoć za njegovo liječenje.

Ukoliko želite pomoći Matiji da pobijedi zloćudni tumor, to možete učiniti preko OVOG LINKA