fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

RC Zagreb Metropolitan kod Rudolfa

U ovo blagdansko vrijeme vilenjaci iz Rotary kluba Zagreb Metropolitan postaju posebno aktivni, kako bi dobrom voljom donijeli sreću i veselje. Smišljali smo i smišljali, i ponovno dokazali da se sve može kad se male ruke slože. Ovaj ćemo put organizirati projekt kako bismo pomogli našim velikim i malim prijateljima iz Centar za inkluzivne radne aktivnosti

KAKO ĆEMO TO NAPRAVITI?

Pripremili smo svašta nešto kako bismo zabavili sve one koji posjete naš štand i zajedno s nama ove blagdane ispune dobrim željama za sebe i druge. Svi oni koji žele biti dio te lijepe priče, moći će kupiti šalice koje su iscrtali naši dragi prijatelji iz Centra za inkluzivne radne aktivnosti, a iz kojih će kuhano vino, topla čokolada, kava ili čaj, imati poseban okus. Osim toga, prodavat će se i ručno rađene staklene kuglice za bor, koje od srca možete pokloniti svojim najdražima. To naravno nije sve jer dok činimo dobro valja se i zabaviti. Zato povedite svoje klince i klinceze jer fotkanje s Djedom mrazom, magic show, pjesma vrtičkih mališana samo su neke od aktivnosti koje smo pripremili.

Kada? 17.12.2016. od 10 do 17 h

Gdje? Strossmayerov trg – dječji Advent

Ovim vas putem pozivamo da podržite naš projekt i da zajedno pomognemo Centru za inkluzivne radne aktivnosti i njihovom daljnjem radu.

Više o nama – https://www.facebook.com/rotaryzagrebmetropolitan/
Više i CIRA-i – https://www.facebook.com/Centar-za-inkluzivne-radne-aktivnosti-356378232248/?fref=ts