fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Rimac Automobili zapošljavaju više od 100 ljudi

Nakon što je Rimac Automobili dobio novu veliku investiciju od 30 milijuna eura od kineske tvrtke koja se bavi proizvodnjom baterija Camel Group za hrvatsko tržište najvažnije je da je u ovom trenutku zbog velikih potreba  otvoreno čak stotinjak oglasa za nova radna mjesta u ovoj uspješnoj tvrtki.

Tako veliko zapošljavanje potvrdio je za ICTbusiness.info Mate Rimac naglasivši pritom kako će brzina zapošljavanja ovisiti o kvaliteti prijava te samoj mogućnosti procesiranja prijava unutar same kompanije. Trenutno je broj zaposlenih oko 250 u Rimac Automobilima.

On pritom posebno ističe zapošljavanje u odjelu koji će se baviti samovozećim automobila odnosno kako je na webu navedeno ADAS – Advanced driver-assistance systems. Uz sve to ističe kako je u ovom trenutku riječ o novom ulaganju od 30 milijuna eura u drugom investicijskom ciklusu koji je ukupno vrijedan 50 milijuna eura. Vrlo jednostavno rečeno Rimac Automobile u ovoj rundi čeka još 20 milijuna eura ulaganja.

Od ukupno stotinjak novih zaposlenika, prema podacima s weba Rimac Automobila u Greyp Bikesu traži se trenutno 8 novih ljudi, u operacijama se traži jedan zaposlenik, 12 ih se traži za već spomenuti ADAS odjel, dok za dizajn odjel dva zaposlenika i sve ostalo gotovo 90 trenutno otvorenih pozicija za nova zapošljavanja je u segmentu  istraživanja i razvoja i inženjerskog odjela za vozila.

Više o otvorenim poslovima u Rimac Automobilima možete pronaći na slijedećim adresama

http://www.rimac-automobili.com/en/company/careers/

https://rimac-automobili.adopto.eu/