fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

NLP praktičarski trening konačno u Slavoniji!

NLP Bussiness Practitioner, trening za bolje korištenje poslovnih umova!

Želite li se osjećati pozitivnije, zdravije, samouvjerenjije?

Htjeli biste bolje odgovarati na brojne profesionalne izazove i šanse?

Spremni ste napraviti važnu promjenu u poslu, karijeri, obitelji, partnerskoj vezi, ali ne znate kako?

NLP program Vam može dati odgovore na ova vrlo važna pitanja.

Ovo je jedan od najboljih programa za razvoj poslovnih vještina danas dostupan u Hrvatskoj, a sada stiže i u Slavoniju u Vinkovce.

Ukoliko ste rukovoditelj tima i želite povećati njihov radni učinak, Odgovorni ste za razvoj i selekciju zaposlenika, od vas se očekuju ideje i kreativna rješenja, veći dio odgovornosti vam je okrenut ka klijentima i želite doći do veće prodaje i dobiti, onda je ovo program za vas koji uistinu radi vašu osobnu transformaciju i djeluje.

kolumna127

Što polaznici dobivaju ovim treningom?

-Bolje razumijevanje vlastitih i tuđih reakcija i postupaka,
-Bolje upravljanje vlastitim ponašanjem i doživljavanjem, veću samokontrolu i efikasnost,
-Znanje kako kreirati poticajnu atmosferu u odnosima s drugima,
-Znanja i vještine za postizanje unutrašnje ravnoteže, presudne u emocionalno zahtjevnim situacijama,
-Moćne jezične obrasce za motiviranje sugovornika
-Unaprijeđene vještine intervjuiranja, vođenja sastanaka, prezentiranja, coachinga, pregovaranja…
-Trening istovremeno omogućuje i stjecanje certifikata praktičara neurolingvističkog programiranja (NLP practitioner) što predstavlja prvu stepenicu u formalnoj NLP edukaciji. Naš certifikat priznaju međunarodne udruge INHNLP (Inernational Network of Humanistic Neurolinguistoc Psychology) i ABNLP (American Board of NLP) te je temeljem njega moguće steći status članova ovih udruga i nastaviti edukaciju unutar RH ili negdje drugdje u svijetu.

Kako je NLP praktičarski trening organiziran i koje teme obrađuje?

Trening dizajnom i sadržajem nudi jedinstveno, potpuno, višeslojno i transformirajuće iskustvo učenja i promjene. Trening je organiziran kao kontinuirana desetomjesečna vikend edukacija sa ukupno 125 sati predavanja i vježbi raspodijeljenih u 10 jednoipoldnevnih međusobno povezanih i nadopunjujućih modula, te 5 sati praktikuma pod supervizijom.

Datum početka i dinamika treninga:

Početak treninga predviđen je za 23.-24. rujna 2016. godine.

Trening se izvodi kroz 10 modula, po jedan mjesečno; svaki modul traje 12 školskih sati i počinje u petak u 17,00 sati, a završava u subotu u 17,00 sati.

Datumi preostalih modula su:
2. modul – 28.-29.10.2016.
3. modul – 25.-26.11.2016.
4. modul – 16.-17.12.2016.
5. modul – 13.-14.01.2017.
6. modul – 10.-11.02.2017.
7. modul – 10.-11.03.2017.
8. modul – 7.-8.04.2017.
9. modul – 5.-6.05.2017.
10. modul – 9.-10.06.2017

Redovna cijena programa za pravne osobe je 9.800,00 kn po polazniku (plus PDV), za plaćanje cijelog treninga odjednom ili 1.200 kn (plus PDV) po modulu za plaćanje u deset rata.

Cijena programa za fizičke osobe iznosi 8.500 kn s PDV-om za jednokratnu uplatu ili 9.000 kn s PDV-om za plaćanje u 10 jednakih mjesečnih rata.

Za ranije uplate provedene do 30.06.2016. godine odobravamo popust od 1.000 kn na gornje cijene.
Popust se odnosi samo na jednokratne uplate cijelog programa.

U ovoj cijeni je torbica s priborom i materijalima za učenje i vježbu, izrada originalne diplome NLP praktičara te izrada DVD snimke sa završnim prezentacijama polaznika.

Cijene ne uključuju trošak prehrane polaznika tijekom programa.
Kod jednokratnog plaćanja, uplata se vrši pri upisu u grupu, odnosno najkasnije osam dana prije početka programa.

Napomena: Plaćanje u ratama provodi se jednom mjesečno (deset uzastopnih mjeseci), osam dana prije početka pojedinog modula ili drugačije, ako je tako dogovoreno. Rate se redovito uplaćuju bez obzira na to je li sudionik programa izostao s određenog modula. U tom slučaju, propušteni modul se nadoknađuje s jednom od paralelnih grupa u roku od godine dana. U slučaju da sudionik ne nadoknadi propušteni modul u tom vremenu, naknadna odrada modula se plaća 50% od, u tom trenutku, važeće cijene.


Treneri:

Elvira Dobrić Fajl, psiholog i certificirani internacionalni NLP master trener, vodi privatnu konzultantsku praksu Transforma d.o.o. specijaliziranu za savjetovanje u osobnom i organizacijskom razvoju, razvoju leadershipa te u razvoju i upravljanju ljudskim potencijalom. Diplomu psihologa stekla je na Sveučilištu u Zagrebu, a certifikat NLP master trenera na Međunarodnom institutu za neuro-lingvističku psihologiju i hipnozu u Lancasteru, USA (The International Institute of Neuro-Linguistic Psychology & Hypnosis).
Nakon višegodišnjeg terapijskog rada karijeru je usmjerila na područje razvoja ljudskih potencijala, s posebnim fokusom na segment razvoja rukovođenja i osobnog razvoja. Osim svojim zapaženim stručnim radom, NLP pristup promovira i popularizira objavljivanjem stručno-popularnih članaka i njegovim prezentiranjem na konferencijama i stručnim skupovima.

Provela je niz treninga komunikacije i osobnog razvoja za različite ciljne skupine te se profilirala u karizmatičnog trenera i individualnog coacha, vrlo cijenjenog u Hrvatskoj i u široj regiji. Do sada je certificirala ukupno 26 grupa NLP praktičara i 8 grupa NLP majstora. Vlasnica je tvrtke Transforma d.o.o. – www.transforma.hr.
Ko-trenerski tim:

Toni Babić, dr.vet.med. certificirani je NLP trener i coach koji se bavi profesionalnim, osobnim i organizacijskim razvojem svojih klijenata. Karijeru je gradio u poduzetništvu, prodaji i upravljanju. Ima opsežna iskustva iz proizvodnog, uslužnog, financijskog i ICT sektora, a trenutno radi kao profesionalni trener i coach specijaliziran za poslovne teme: prodaju, pregovaranje, javni nastup te upravljanje vremenom i osobnu organizaciju. Certifikat za NLP trenera i coacha stekao je 2011. pri PsiNLP u Velikoj Britaniji. Vlasnik je konzultantske kuće Praktikum sustavi.Zvonimir Grubišić certificirani je NLP trener i coach prema ABNLP standardima. Velik dio svoje poslovne karijere radio je kao trener u informatičkom sektoru da bi se kasnije intenzivnije usmjerio na područje primijenjene psihologije. Od 2009. g. učitelj je anti-stresnih Yoga programa međunarodne organizacije “Art of living”, 2012g. prolazi akademiju Vedskih znanosti u Indiji, a danas u svom radu također koristi znanja iz područja Jyotisha i karmičke dijagnostike.

Snježana Kupres Poslovni put: 20 godina rada u prodaji priznatih međunarodnih zrakoplovnih kompanija od čega 15 godina kao voditelj tima prodaje temelj je njene stručnosti u prodaji, pregovaranju i vođenju timova u dinamičnom multikulturalnom okruženju. Iskustvo u području edukacija:2009. kao trener akademije zrakoplovne tvrtke Malaysia airlines vodi radionice iz područja prodaje i pregovaranja.


NLP znanja i vještine stjecala je u razdoblju od 2010. do 2013 godine kada postaje trenerica Neuro Lingvističkog Programiranja. Trenutno radi kao konzultant u prodaji međunarodne zrakoplovne tvrtke. Kao NLP trenerica izvodi edukacije iz prodaje i osobnog razvoja te surađuje sa iskusnim stručnjacima iz područja NLP-a.
Sve dodatne informacije o programu možete dobiti putem telefonskog/e-mail kontakta Transforme (098-858176; info@transforma.hr)
Lokacija po dogovoru sa polaznicima, Osijek ili Vinkovci i informacije na web stranici www.lotusmedia.hr Vinkovci, Duga 61
Telefon: 032-334-443