fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Sve promocije na jednom mjestu – mobilna aplikacija “33%” od sada dostupna u Hrvatskoj

Nova mobilna aplikacija jedinstvenog naziva 33% započela je s radom na hrvatskom tržištu, a namijenjena je svim lovcima na promocije, koji će od sada nikad lakše imati uvid u popuste na proizvode maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj.

Za početak su u aplikaciji prisutne akcijske ponude od strane Konzuma, Kauflanda, Špara i Lidla. Neke od ključnih značajki aplikacije su personalizirano iskustvo i kreiranje liste omiljenih proizvoda, kupovnih listi ovisno o potrebama korisnika, određivanje radijusa poslovnica s obzirom na lokaciju na kojoj se nalazite te pregledavanje maloprodajnih promocija na jednome mjestu.

Osim što aplikacija 33% osigurava brže i lagodnije iskustvo pretrage, ona ima i jasan ekološki efekt. Naime, upravo je podatak o 33 kilograma promotivnih letaka godišnje koje prosječno njemačko kućanstvo zaprimi u svoj poštanski sandučić, potaknulo internacionalni tim koji čine Ben Delhey, Antona Petkov i Josipa Muller, da tiskane letke prenesu u digitalni svijet te sve njih spoje na jednome mjestu – u dlanu korisnika.

U Hrvatskoj se prema procjenama godišnje na tisak letaka i kataloga utroši preko 25.000 tona papira, a broj takvih izdanja ide i preko 100 milijuna primjeraka. Ovom mobilnom aplikacijom želimo ponuditi opciju koja je usmjerena zaštiti naše planete, ali je i rješenje za još kvalitetniju komunikaciju između kupaca i trgovačkih lanaca, ističe Josip Muller, jedan od autora aplikacije.

Prema istraživanjima njemačke tvrtke EZYA provedenima na području Europske unije, 91 posto kupaca tijekom pandemije postalo je opreznije pri uzimanju letaka, a čak 99 posto kupaca preferira podatke o promocijama omiljenih proizvoda imati na jednome mjestu. Tako je ova aplikacija odgovor na potrebe modernoga čovjeka – ona je efikasna, personalizirana, uvijek dostupna i ekološki prihvatljiva.

Vjerujemo kako je ovo tek početak i da je potencijal rasta izniman. Facebook je unio revoluciju u socijalnim medijima, a mi želimo učiniti isto u području medija za oglašavanje promocija. U narednom razdoblju planiramo daljnje širenje ponude kroz uvid u akcije većeg broja prodajnih mjesta i subjekata kojima je zeleno i digitalno poslovanje te direktna komunikacija s kupcima visoko na listi prioriteta,
dodao je jedan od osnivača Ben Delhey.

Aplikacija je dostupna na hrvatskom tržištu i na hrvatskom jeziku (kao i na engleskom njemačkom i slovenskom) te s njom u samo nekoliko klikova svoju kupovnu listu proizvoda možete podijeliti s prijateljima ili članovima obitelji. Proces traženja proizvoda možete dodatno ubrzati odabirom željene kategorije, primjerice: hrana, piće, cvijeće, uređenje doma, dječji proizvodi, smrznuta hrana, međunarodna kuhinja, začini i brojne druge.

Aplikacija pokazuje i koliko je dugo proizvod na sniženju, a na kraju kupovne liste izračunava i konačni iznos kupnje. U aplikaciju možete unijeti listu svojih omiljenih proizvoda (koje najčešće kupujete) te potom brzo i jednostavno možete trenutno provjeriti kad i gdje su ti proizvodi na sniženju i gdje te sukladno tome odlučiti gdje ćete obaviti svoju kupovinu.

S obzirom da smo svjedoci velikom rastu cijena u posljednje vrijeme (kojem se još nažalost ne vidi kraj), ova aplikacija Vam može pomoći da efikasnije i jednostavnije upravljate svojim kućnim budžetima,