fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Od svibnja letovi iz Osijeka za London, Amsterdam, Rim, Berlin, Hamburg, Hanove, Beč i Stuttgart

Iako je Ryanairova izravna linija Osijek-London nažalost ukinuta, barem za ovu godinu, Osječani koji žele posjetiti glavni grad Velike Britanije to mogu povoljno učiniti preko novouspostavljene veze Osijek-Stuttgart.

Naime, niskotarifna aviokompanija Eurowings odlučila je omogućiti Osječanima vezu s Londonom s presjedanjem u Stuttgartu. Tako će 16. svibnja Osječani za London moći letjeti već po cijeni od 79.99 eura u jednom pravcu za jednu odraslu osobu, a nakon toga utorkom i nedjeljom po cijeni od 89.99 eura. Avion polazi iz Osijeka u 8:20 sati ujutro, u Stuttgartu je u 10 sati, a u Londonu u zračnoj luci Heathrow u 13:25 sati.

Navedena cijena odnosi se na osnovne troškove, dakle samo avio kartu i ručnu prtljagu, dok ćete svu ostalu prtljagu i avionske usluge platiti posebno. Eurowings nudi i tzv. „smart opciju“ koja vam za 103 eura omogućuje i unos jednog kofera do 23 kg težine, odabir sjedala po želji te snack i piće u avionu.

Kompanija nudi i povoljne letove iz Londona za Osijek, također u jednom smjeru, počevši od 2. kolovoza, po cijeni od 120, odnosno 144 eura. Letjet će se srijedom, avion iz Londona kreće u 9:10 sati, a u Osijeku je u 15:55 sati.

Detalji presjedanja:

Iako naslov zvuči kao da je prvi april uranio ove godine ;-), od svibnja bi se s osječke zračne luke, uz već postojeću liniju za Stuttgart, moglo povoljnije i lakše letiti na nekoliko novih lokacija – London (Heathrow), Amsterdam, Rim, Berlin, Hamburg, Hanover i Beč.

Eurowings je već omogućio bookiranje letova na svojim stranicama za navedene destinacije u jednom smjeru (povratne karte će se moći bookirati za kolovoz 2017.). Valja napomenuti da radi o letovima uz presjedanje u Stuttgartu. Za pretpostaviti je kako je ovim potezom Eurowings želio olakšati i učiniti povoljnijim letove prema navedenim destinacijama.

Letovi za:
London (nedjeljom, utorkom), od cca. 90 EUR
Amsterdam (nedjeljom), od cca. 100 EUR
Berlin (nedjeljom), od cca. 100 EUR
Hamburg (utorkom), od cca. 90 EUR
Hanover (utorkom), od cca. 90 EUR (u lipnju)
Rim (utorkom, nedjeljom), od cca. 140 EUR
Stuttgart (utorkom, nedjeljom), od cca. 60 EUR
Beč (utorkom, nedjeljom), od cca. 100 EUR

Za više informacija, raspored, cijene karata i bookiranje: klik ovdje.

Izvor: Osijek031.com