fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Tjedna ponuda poslova

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Strabag BRVZ d.o.o. za usluge traži osobu za rad na radnom mjestu Mitarbeiterin / Mitarbeiter IT-Servicedesk (m/w). Mjesto rada Zagreb. Prijave poslati ovdje do 28.05.2022.

Zagrebačke pekarne Klara d.d. zapošljavaju na radnom mjestu Tajnik/ca Ureda direktora Društva u Zagrebu. Potrebno 5 godina radnog iskustva na istim poslovima. Prijavu poslati putem linka do 11.05.2022.

Hervis d.o.o. potražuje radnika na radnom mjestu Preuzimatelj robe (m/ž). Radno mjesto Zadar Supernova. Isplaćujemo regres za godišnji odmor u iznosu od 3.500 Kn te isplaćujemo naknadu za prijevoz na posao. Prijave izvršiti na linku do 11.05.2022.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na poziciji Sezonski radnik u trgovini (m/ž). Mjesto rada Dubrovnik. Osiguran smještaj kako bi se olakšala prilagodba. Mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavu izvršiti do 15.05.2022. na linku.

KTC d.d. traži zapošljava  Skladišnog radnika (m/ž) u Krapini za rad na određeno vrijeme. Pošaljite zamolbu za posao i prijavite se na ovo radno mjesto. Rok prijave 09.05.2022.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s  traži nove članove tima za rad na mjestu Sezonski radnik/ca u restoranu.Mjesto rada Karlovac. Prijavite se putem linka  za prijavu. Rok prijave 12.05.2022.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na poziciji Kuhar u Makarskoj. Poželjno dvije godine radnog iskustva. Prijavite se  se putem linka za prijavu do 14.05.2022.

Tifon d.o.o. zapošljava na radnom mjestu Gastro prodavač / Prodavač (m/ž) u Koprivnici. Ukoliko ste osoba koja voli izazove i odgovarate navedenim zahtjevima radnog mjesta, molimo da se do 26.05.2022. prijavite putem linka za brzu prijavu.

Auro Domus d.o.o traži zaposlenika na radnom mjestu Djelatnik za rad u poslovnici (m/ž) – mjenjačnica / otkup u Rijeci. Prijave poslati ovdje do 12.05.2022.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži djelatnika na radnom mjestu Operater / Blagajnik u kladionici (m/ž). Mjesto rada Šibenik. Prijave poslati ovdje najkasnije do 15.05.2022.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!