fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Traže se doktori, brodski električari i računovođe

Ovog tjedna na portalu MojPosao nudi se pregršt novih slobodnih radnih mjesta. Traže se voditelji prodaje, konobari, brodski električari i doktori, a mi izdvajamo najatraktivnije pozicije

ConnectoTransfers uspješna je tvrtka za usluge povremenog prijevoza koja već 10 godina posluje diljem Europe. Osim transfera, bave se organizacijom smještaja, izleta i drugih aktivnosti vezanih za turizam i putovanja.

Trenutno zapošljavaju na više pozicija te traže različite profile zaposlenika: Voditelj prodaje, Voditelj flote, Voditelj računovodstva, Asistent direktora te PHP web programer. Mjesto rada je Split, a na oglase se možete prijaviti do 18. srpnja.

Bonvivan u stalni radni odnos prima konobara s iskustvom, za samostalan rad. Idealan kandidat ima znanje engleskog jezika. Životopis s priloženom fotografijom potrebno je poslati putem linka za prijavu, a možete ga dostaviti i osobno na adresu Tkalčićeva 22. Oglas je aktivan do 18. srpnja.

Tvrtka Navielektro iz Rijeke izvodi montažu, povlačenje, spajanje i ispitivanje svih elektro instalacija na brodu, remontu, platformama i u industriji te zapošljava brodskog električara. Opis posla uključuje uvođenje električnih instalacija na brodu (uvlačenje, montiranje, fiksiranje, spajanje), a ovisno o količini posla, dio radnih zadataka obavlja se oko 3 mjeseca i u inozemstvu. Poslodavac osigurava smještaj, topli obrok, plaćene putne troškove te plaću od 6.000 do 10.000 kuna. Prijave traju do 10. kolovoza.