fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Tražite posao? Zapošljavaju PLIVA, Strabag, BIPA, KING ICT, Manpower…

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Farmaceutska kompanija PLIVA traži Specijalistu prodaje globalnim aplikacijama (m/ž). Kao član tima Globalne informatike biti ćete odgovorni za podršku internim korisnicima globalnih aplikacija prilagođenih farmaceutskom poslovnom okruženju. Ukoliko želite raditi u internacionalnoj i poticajnoj okolini, prijavite se ovdje.

PwC pruža usluge računovodstvenog, poreznog i poslovnog savjetovanja, specifičnog za pojedine industrije kako bi izgradio povjerenje i povećao vrijednost svojim klijentima i njihovim udjeličarima. Otvoreno je radno mjesto Menadžera u odjelu za EU usluge PWC Hrvatska. Osoba će biti zadužena za akviziciju novih klijenata, vođenje timova za pripremu i provedbu projekata te suradnju s institucijama povezanima s fondovima EU-a u Republici Hrvatskoj. Svoje prijave šaljite ovdje.

BIPA je dio REWE grupe, koja sa više od 330.000 svojih zaposlenika spada u sam vrh europskih trgovačkih kompanija. Traže Regionalnog voditelja prodaje za područje Slavonije. Glavni zadaci čine upravljanje većim brojem naših prodavaonica te planiranje, koordinacija i kontrola operativnog poslovanja pojedinih prodajnih mjesta. Brza prijava.

KING ICT je među vodećim regionalnim sistem integratorima, blisko povezan s globalnim tehnološkim partnerima. Postani dio njihovog tima kao ITSM pripravnik. Priključit ćeš se timu koji pruža usluge ITSM savjetovanja, a uključuje savjetovanje, preporuke i programska rješenja za procese upravljanja životnim ciklusom poslovne usluge. Ako ti sve ovo zvuči privlačno, a istovremeno si proaktivna i visoko motivirana osoba, prijavi se ovdje.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Klinika za kardiovaskularne bolesti Magdalena traži Referenta ekonomskih poslova. Radno mjesto uključuje administrativne poslove unutar odjela za financijske poslove i ostale potporne funkcije. Od kandidata se očekuje da aktivno sudjeluje u procesu izvještavanja, vođenja dokumentacije, evidencije transakcija u poslovnu aplikaciju te odgovarajuće implementacije procesa i procedura unutar vlastitog područja odgovornosti. Brza prijava.

Građevinska tvrtka Strabag traži Referenta/icu nabave u IT odjelu. Osoba će biti zadužena za praćenje procesa nabave od samog početka koristeći komercijalno razumijevanje nabave proizvoda, njihovog zaračunavanja i djelovanja u vidu optimizacije troškova koncerna. Održavat ćete kontakte s dobavljačima i internim kupcima te pokušati optimizirati odnosno prilagoditi postojeće procese u svojem području rada. Ukoliko ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

Tvrtka Manpower traži kandidata za radno mjesto Skladištara / Komisionera. Radno mjesto je u Svetoj Nedjelji. Posao obuhvaća rad na otpremi i skladištenju robe, te prema potrebi druge poslove u okviru radnog mjesta. Zaposlenik ima pravo i na organiziran besplatni prijevoz iz Zagreba. Brza prijava.

Posao.hr za klijenta traži osobu za radno mjesto Suradnika za upravljanje i razvoj prodajne mreže. Od kandidata se očekuje minimalno 3 godine iskustva na srodnim poslovima u direktnoj prodaji, poznavanje njemačkog ili engleskog jezika te napredno poznavanje rada na računalu. Brza prijava.

Talentor Hrvatska je tvrtka specijalizirana za usluge posredovanja pri zapošljavanju, headhuntinga i HR savjetovanja. Za našega klijenta, poduzeće Maras ovlaštenog zastupnika branda Samsonite za RH tražimo kompetentnu i angažiranu osobu za radno mjesto CRM and Internet Marketing Managera. Zaposlenik će dobiti ugovor na neodređeno s probnim rokom, motivirajući kompenzacijski paket, ugodno radno okruženje te službeni automobil. Za on-line prijavu, kliknite ovdje.

FED d.o.o. je u potrazi za komercijalistom koji će biti zadužen za zaprimanje narudžbi, suradnja u razvoju proizvodnih rješenja i komunikacija sa klijentima, uspostavljanje kontakata i suradnja sa novim klijentima te analizu tržišta i sudjelovanje u marketinškom programu (razvoj novih proizvoda i komunikacija sa tržištem). Osoba se prima u stalni radni odnos. Brza prijava.

Izvor: www.poslovni.hr | Foto: Goran Stanzl/PIXSELL