fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Upoznajte Bio-san i zakoračite u zdraviju budućnost

Jedan od sponzora iskustvene konferencije o zdravlju Kako umom i prirodnim terapijama do zdravlja? je i tvrtka Bio-san.

Osnovna djelatnost tvrtke Bio-san je distribucija proizvoda namijenjenih očuvanju i unapređenju čovjekova zdravlja i vitalnosti organizma.

Bio-san je osnovan još 2006. godine u Osijeku kao obrt te se razvijanjem novih proizvoda, inovacijama i ispitivanjem potreba korisnika razvijao i rastao, povećavajući kvalitetu i uspješnost. Samim time dugogodišnje iskustvo i kvalitetu smatraju najvećom garancijom u svom poslu.

Zahvaljujući predanom radu, profesionalnosti, stručnosti, entuzijazmu i pristupačnosti te sposobnosti prilagodbe različitim uvjetima, posebice u krizi koja je zahvatila cijeli svijet, Bio-san se dokazao kao čvrsta konstanta u ostvarivanju svojih ciljeva.

Od 2015. godine postaju poduzeće te ovlašteni proizvođač i distributer Celliant programa za zdravo spavanje što Bio-san usmjerava na kreiranje novih, revolucionarnih proizvoda za prirodno poboljšanje zdravlja, kako kod ljudi, tako i kod životinja.

Što su Bio-san Celliant proizvodi?

Bio-san koristi isključivo najnaprednije tehnologije za poboljšanje zdravlja ljudi. Orijentirali su se na Celliant vlakna, za koja su učinjena mnoga klinička ispitivanja u svjetskim zdravstvenim ustanovama, a rezultati su uistinu zadivljujući.

Koristeći Bio-san Celliant terapeutske proizvode i proizvode za spavanje osoba može prirodnim putem povećati performanse tijela što znači brži oporavak od napora i ozljeda te umanjenje bolova.

Na primjer, ako nosite Bio-san Celliant masku za oči u direktnom dodiru s kožom tijekom sna, uočit ćete izraženije opuštanje mišića lica, lakši ulazak u san, smanjenje natečenosti očiju te čak umanjivanje glavobolja i migrena. To je sve moguće jer posebno terapeutsko punjenje u materijalu maske za oči može povećati razinu kisika u mišićima što dovodi do poboljšane cirkulacije i time do opuštanja napetih i bolnih mišića.

Isti je princip rada svih Bio-san Celliant proizvoda, samo se usmjeravaju na druge dijelove tijela, a navode i kako im je iznimno važno da proizvodi podržavaju anatomski ispravno sjedenje i ležanje. Tako u njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći pojaseve za leđa, pojaseve za vrat, jastuk za leđa, putne jastuke, anatomske jastuke te čak i podloge i pokrivače za potpuno izlaganje tijela terapeutskom učinku.

Celliant vlakna danas koriste mnogi svjetski poznati brendovi kao što su: Reebok, Asics, Puma, Adidas, Saucony, Ironman, Carpenter.

Bio-san o kupcima

Bio-san nije zadovoljan sa samo dobrim odnosima s kupcima. U tvrtki suradnju s korisnicima smatraju partnerstvom osnovanom na međusobnom poštovanju i povjerenju. Njihovi stavovi i ponašanja usmjereni su prema ostvarenju zajedničkog cilja: pronalaženju najboljeg rješenja za svaki izazov, bez obzira koliko on zahtjevan bio. Mišljenja njihovih kupaca i njihova iskustva od izuzetnog su im značaja. To je i jedan od razloga zašto biraju individualni pristup svakom kupcu čime cijelo iskustvo postaje ugodnije i dugotrajnije. U Bio-sanu vjeruju da je svaka situacija rješiva pozitivnim i otvorenim pristupom prema onima zbog kojih postoje:

Uvjereni smo da kupci definiraju kakvoću i ciljeve koje mi moramo postići. Kakvoća proizvoda i usluga definira se kroz dubinu i spektar poznavanja problema kupaca s jedne strane i raspoloživih tehnologija i rješenja s druge. Naš je cilj prilagoditi ponuđena rješenja stvarnim potrebama kupaca, a pri tome izabrati rješenje koje će ekonomično biti najopravdanije. Kakvoću zaokružujemo procesima podrške nakon svakog zaključenog prodajnog procesa.

Ako želite detaljnije upoznati Bio-san, rezervirajte svoje mjesto na iskustvenoj konferenciji o zdravlju “Kako umom i prirodnim terapijama do zdravlja?” koja će se održati u Zagrebu, u Hotelu Antunović 28.04.2018. godine koju ponosno sponzoriraju.

Jeste li spremni iskusiti prirodne i udobne tehnike do poboljšanja zdravlja? Za detaljnije informacije o Bio-sanu posjetite njihove službene stranice ili ih lajkajte na Facebooku te im se slobodno javite u inbox!