fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Uskoro otvorenje prvog dubrovačkog hotela s bazenom na krovu

Najnoviji hotel u sklopu Importanne Hotels & Resort, Royal Blue Hotel, otvorit će svoja vrata ove godine početkom travnja i pružiti posjetiteljima Dubrovnika novu 5* dimenziju luksuza.

Na nekoliko koraka od Jadranskog mora i najljepše šetnice u Dubrovniku, njegova idealna pozicija omogućava čaroban pogled te bogat izbor sadržaja i pogodnosti, što će ga činiti prvim izborom za goste željne posebnog ugođaja. Svih 81 Deluxe soba odlikovat će vrhunski dizajn, potpuna opremljenost te visoka razina implementacije tehnologije, uz panoramski pogled na more, Elafite i uvalu Lapad. U istom će pogledu moći uživati gosti čak tri restorana i jednog bara namijenjenog uživanju u zalasku sunca u samom hotelu, kao i korisnici jedinog otvorenog bazena na krovnoj terasi u Dubrovniku.

royal-blue-hotel_4

Naime, u sklopu hotela gostima će na raspolaganju biti dva bazena, zajedno s atraktivnim cocktail i lounge barovima, od kojih je jedan smješten na krovu hotela s kojeg se pruža jedinstven pogled na obližnje elafitsko otočje. Luksuznu ponudu hotela Royal Blue upotpunit će i a la carte restoran s vrhunskim chefom koji će svakoga dana gostima nuditi izabrane lokalne delicije spravljene od svježih lokalnih namirnica.

Importanne Resort, uz novi Royal Blue Hotel, čine još četiri dubrovačka hotela, Hotel Neptun, Hotel Ariston, Royal Palm Hotel i Royal Princess Hotel te veličanstvena Villa Elita smještena u borovoj šumi udaljenoj svega četiri kilometara od samog centra Dubrovnika.

Uz specifičan smještaj, Importanne Hotels & Resort odlikuje i vrhunska usluga, u skladu sa zahtjevnim međunarodnim ISO 9001 i ISO 22 000 normama, uz mnoge besplatne pogodnosti za goste. Importanne Resort, također, jedini u Dubrovniku pruža mogućnost vježbanja zamaha na jedinstvenom golf simulatoru te je nerijetko prvi izbor fanova ovog sporta iz cijelog svijeta.

Zbog bogate usluge Royal Blue već sada krasi epitet jednog od najljepših hotela na području grada Dubrovnika, kojim će se dodatno osnažiti kvaliteta i pozicija jedne od najpoželjnijih elitnih destinacija u Europi, a i šire.