fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Vodeni park Istralandia proglašen drugim najboljim u Europi!

Nakon što je Istralandia u posljednje dvije godine osvojila u Goteborgu (Švedska) i Barceloni (Španjolska) 5. mjesto u Europi, ovo je još jedno u nizu velikih priznanja međunarodnog karaktera

Prema informaciji talijanske nacionalne novinske agencije ANSA, vodeni park Istralandia uvršten je na drugo mjesto najboljih vodenih parkova u Europi, piše ipress.

Prvo mjesto zauzeo je Siam aquapark iz Adeje, na španjolskim Tenerifima.

Ovo je priznanje koje obvezuje, ali i potvrđuje dosadašnje napore i stalno ulaganje u edukaciju, ljubaznost i profesionalnost osoblja, savršeno hortikulturalno uređenje, zabavu i raznovrsnost animacijskih programa, čistoću, urednost, besprijekornu kvalitetu bazenske vode, bogatu ugostiteljsku ponudu i adrenalinske atrakcije, rekao je po objavi priznanja Istralandiji, direktor vodenog parka Silvio Kraljević.

Nakon što je Istralandia u posljednje dvije godine osvojila u Goteborgu (Švedska) i Barceloni (Španjolska) 5. mjesto u Europi, ovo je još jedno u nizu velikih priznanja međunarodnog karaktera, posebno zato što dolazi iz Italije, domovine 110 vodenih parkova, od ukupno 300 koliko ih ima u Europi. Novo priznanje pripada, uz veliko hvala, i svim zaposlenicima vodenog parka Istralandia, rekao je Kraljević za ipress.