fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Znanost za mlade u Vukovaru

Dobro nam došli na 5. jubilarnu manifestaciju “Znanost za mlade u Vukovaru” na temu “Ustrajnost- odlika uspješnih znanstvenika”.

Uz javnu tribinu, motivirajuće predavanje i primjere dobre prakse ponovo ćemo ugostiti vrhunske stručnjake, uspješne učenike i njihove mentore.

Uz nas su kao i uvijek suorganizatori cijelog događaja od 2017.g. Grad Vukovar i akademik prof.dr.sc. Ivan Đikić, te mnogobrojni sponzori i medijski pokrovitelji, a kao goste ćemo ove godine imati fizičara i velikog popularizatora znanosti dr.sc. Saša Ceci i čak dvije znanstvenice slavonskih korijena Tea Žakula i Andrea Majstorović, te izvrsne učenike koje ćemo simboličnim sredstvima udruge Samo pozitivno stipendirati.

Kroz prethodne manifestacije ugostili smo mnogobrojne znanstvenike i znanstvenice, modelirali njihov uspjeh, okupili na 1000 sudionika , doveli nobelovca i akademika u Vukovar, poticali sudionike na znanost i cjeloživotno obrazovanje, umrežavali i motivirali.

Cilj nam je i ove godine publiku motivirati i potaknuti na kritičko promišljanje kroz priču o ustrajnosti i upornosti, propalim pokušajima ali i uspjehu naših vrlo zanimljivih gostiju. Zbog ograničenog broja sudionika uvjetovanog pandemijom, obavezna je prijava dolaska na mail info@lotusmedia.hr.

Više o samom događaju ovdje