fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

2. Business Café Slavonija

U utorak 5. srpnja 2016. održava se 2. Business Café Slavonija u Hotelu Art u Slavonskom Brodu.

Za ulaznice po cijeni od 60 kn se javite Marijani Bošnjak na marijana@bosnjakcompany.hr

Tema ovog Business Caféa je Znanje je moć!

Gosti 2. Business Caféa Slavonija su: Mirela Španjol Marković iz Zagreba, direktorica tvrtke Ciceron komunikacije, Mario Špoljar direktor tvrtke Akord iz Županje i Jasmina Krkić Poznić vlasnica malog obiteljskog hotela Maksimilijan u Osijeku. Naši gosti vrijedni su i sposobni poduzetnici. Njihove priče će vam otkriti što su sve prošli u svojim poduzetničkim pothvatima i kako je moguće uspjeti upravo ovdje i sada.

Business Café predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja za pokretanje vlastitog biznisa. Više od 5 godina dvije su osnovne poruke Business Caféa:
1. NISMO SAMI – kad pokrećemo i vodimo vlastiti posao svi prolazimo isto.
2. MOGUĆE JE USPJETI – SADA I OVDJE – sve priče naših gostiju pokazuju da se i u ovim uvjetima i na našim prostorima može uspjeti, unatoč svemu i svima.

Ideja se rodila čitajući istraživanje jedne agencije koje je pokazalo da se 57% poslova sklapa uz kavu, a vlastito iskustvo pokazalo je da je umrežavanje jedno od ključeva za uspjeh.
Prvi Business café održan je 29. ožujka 2011. u Zagrebu, a vremenom se proširio putem licence na Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu goru te Sloveniju. Druženja se organiziraju svaka dva mjeseca, a goste uz inspirativne poznate poduzetnike u ugodnom društvu očekuju i korisne informacije i zanimljivi pokloni sponzora.

Sponzor lokacije 2. Business Caféa Slavonija u Slavonskom Brodu 2016. je Hotel Art www.art-hotel.hr

Sve informacije pratite na:
www.businesscafe.info