fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

6. Business Cafe Sjeverna Hrvatska, Čakovec, 11. travnja “Od ideje do uspješnog poduzetničkog pothvata”

U utorak, 11. travnja 2017. s početkom u 18h u Gradskoj kavani u Čakovcu održat će se 6. Business Cafe Sjeverna Hrvatska.

Business Café su organizirana druženja poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja za pokretanje vlastitog posla. Business Cafe eventi organiziraju se već 7 godinu na području cijele regije, u 7 zemalja. Dosad je održano preko 200 evenata te predstavljeno preko 700 poduzetničkih priča.

Ako ste u businessu, onda ste na Business Cafe eventu jer tu dolaze poduzetnici koji se žele razvijati, umrežavati i međusobno surađivati.

Tema eventa je “Od ideje do uspješnog poduzetničkog pothvata”.

Razgovarat ćemo s poduzetnicima iz međimurskog kraja koji će nam kroz svoje poduzetničke priče pokazati kako od ideje stvoriti uspješan poslovni pothvat. S čime su se sve susretali na putu razvoju, u čemu vide prednost, što za njih znači uspjeh te kako se motiviraju u svom radu.

Gosti govornici su:

Nikolina Babić, direktorica i suvlasnica tvrtke Pana iz Čakovca, koja zapošljava 140 djelatnika te velik dio proizvodnje izvozi.

Mladi tim iz LM komunikacija koji je pokrenuo sve popularniji portal Lovely Međimurje predstavit će nam svoj poduzetnički pothvat.

i na kraju iz Škole stranih jezika “Didasko” ugostit ćemo direktoricu i suvlasnicu Lidiju Buljan koje će nam ispričati kako izgleda razvoj poslovanja jedne ustanove.

Tri priče, tri različite djelatnosti, ali motivacija i želja za uspjeh ista.

Po licenci za Sjevernu Hrvatsku event organizira Androlić konzalting, a moderira Kristina Androlić.

Ulaznice za event po cijeni od 80,00 kn mogu se nabaviti putem entrio sustava ili možete zatražiti predračun slanjem svojih podataka na mail: androlic@androlic-konzalting.hr

Karte se kupuju isključivo unaprijed.

Vidimo se 11. travnja u 18h u Gradskoj kavani u Čakovcu!