fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

AIR PANNONIA priskočila Djeda Božićnjaku i dovezla ga zrakoplovom

Ove godine u pomoć Djeda Božićnjaku priskočila je tvrtka AIR PANNONIA. Naime Rudolf nam se prehladio pa su naši piloti velikog i hrabrog srca dovezli Djedicu i hrpu poklon za naše mališane, jer Djedica svoju Djecu nikad ne iznevjeri.

Već tradicionalno godinama u organizaciji tvrtke Air Pannonia, u osječku zračnu luku slijeće Djeda Božićnjak. 10.prosinca.2016 godine u 11:30 sati u Zračnoj luci Klisa kišom bombona i brojnim drugim poklonima, darivat ćemo djecu Dječjeg doma Klasje te djecu naših zaposlenika i poslovnih partnera. Da su Slavonska srca velika pokazuje i odaziv ove godine svih onih koji su željeli doprinijeti ovom događaju pa je darivanje i humanitarnog karaktera. Drugu godinu za redom raduje nas suradnja sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna u Osijeku.

Profesori i učenici na dan darivanja animirat će djecu u maloj radionici Božićnih ukrasa pod nazivom „Od djeteta djetetu“ gdje će svako dijete izraditi svoju kuglicu ali i kuglicu koja će krasiti bor dječjeg doma Klasje. Djecu će pjesmom uveseljavati Goran Bošković iz grupe Fluentes te naši dragi dugogodišnji animatori i volonteri dok je naš dragi djedica ikona osječke dramske scene Ivica Lučić – Jutromlat. Djedica će nam se iz zraka prvo javiti radio stanicom i pozdraviti ih preletom iznad Zračne luke Osijek bacajući bombone iz zraka, nakon čega će uslijediti tradicionalno druženje i darivanje djece.

Program dočeka:

10.30 sati – Okupljanje

11.00 sati – Početak zabavnog programa

11.30 sati – Doček Djeda Božićnjaka na stajanci

12.00 sati – Podjela poklona i fotografiranje s Djedom Božićnjakom