fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Blockchain Adria – najveća blockchain konferencija u jugoistočnoj Europi

U Rovinju će se 14. listopada 2017., u hotelu Lone u Rovinju, održati najveća blockchain konferencija u jugoistočnoj Europi…

Sudionicima će biti predstavljeni svi različiti aspekti blockchain tehnologije, a osobit naglasak bit će stavljen na mogućnosti pokretanja start-upa.

Blockchain je sve popularnija tehnologija na kojoj se temelje kriptovalute kao što su Bitcoin i Ethereum, a svojim značajkama čini bazu koja je prikladna za različite namjene.

Na konferenciji ćete imati priliku sudjelovati na predavanjima i prezentaciji različitih aspekata i prednostima ove tehnologije, području njezinog korištenja, ali i primjerima regionalnih inicijativa temeljenih na blockchainu.

GOVORNICI – VODEĆI EKSPERTI IZ REGIJE I SVIJETA

Potvrđeni govornici na Konferenciji su vodeći blockchain eksperti u jugoistočnoj Europi. Neki od njih su: Peter Merc, Mališa Pušonja, Tali Režun, Nikola Jokić, Ivan Bjelajac, Zoran Milošević, Peter Trček, Andrej Čvoro, Gregor Koželj, Rok Babič, Nik Klemenac, Denis Petrovčić i još mnogi drugi.

Teme i događaji o kojima će se govoriti bit će između ostaloga: uvod u decentralizirani način razmišljanja, prezentacija regionalnih blockchain projekata, prezentacija lokalnih Ethereum projekata, panel diskusija i Q&A sesija.

Više informacija o samom događaju možete pogledati na službenoj stranici događaja: www.blockchainadria.com