fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Business Cafe prvi puta u Čakovcu

4. Business Cafe Sjeverna Hrvatska održat će se u Čakovcu 3. studenog (četvrtak) s početkom u 18h u Gradskoj kavani Čakovec.

Tema eventa je ‘Kak’ to Međimurcima uspijeva?’, a gosti govornici bit će uspješni međimurski poduzetnici koji su napravili iskorak u svom poslovanju, osvajaju strana tržišta, dobro posluju te su odličan primjer i poticaj za poduzetnike.

Gosti eventa su: gosp. Damir Šafarić, vlasnik i direktor Media Soft-a, uspješne softverske kompanije iz Čakovca. Sljedeći gost je g. Davor Zidarić iz Centrometala Macinec, a treći gost je gosp. Patrik Pintarić iz tvrtke Patrix.

Business Cafe pokrenut je prije šest godina u Zagrebu. Pokrenula ga je serijska poduzetnica i autorica nekoliko poslovnih bestsellera Kristina Ercegović. Danas se Business Cafe redovno organizira u 18 gradova, u 6 država regije. Dosad je održano 90 evenata, gostovalo je preko 350 gostiju poduzetnika, posjetilo ga je više od 10.000 gostiju, a sudionici su međusobno sklopili poslova vrijednosti preko 10 milijuna EUR-a.

Sam event sastoji se od razgovora s upješnim poduzetnicima te neformalnog dijela za umrežavanje između sudionika.

Business Cafe šalje dvije osnovne poruke:

‘Nismo sami.’ na svom poduzetničkom putu. Svi prolazimo kroz isto. I ‘Moguće je uspjeti sad i ovdje – unatoč svemu i svima!’

S obzirom da je međimurski kraj poznat po brojnim poduzetnicima te po marljivosti ljudi, očekuje se odličan odaziv i još bolja poticajna poduzetnička atmosfera na eventu 3. studenog u Gradskoj kavani u Čakovcu.

Po licenci za Sjevernu Hrvatsku događaj organizira Androlić konzalting. Karte po cijeni od 70,00 kn mogu se nabaviti preko Entrio sustava:https://www.entrio.hr/event/4-business-cafe-sjeverna-hrvatska-cakovec-kak-to-medjimurcima-uspjeva–3553 ili slanjem maila sa svojim podacima, direktno na androlic@androlic-konzalting.