fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

CRIKVENIČANKE ODNIJELE POBJEDU Luminize oduševile u nizozemskom The Voiceu

Djevojke su dobile zadatak izvesti pjesmu legendarnog Bruna Marsa “Runaway baby” u dvoboju s muškim bendom Hard2get i svojom dominacijom na pozornici učinile su da momci izgledaju poput malih mačića, napisao je nizozemski tabloid Telegraaf

HILVERSUM Skupina Luminize, koju čine četiri talentirane Crikveničanke, pripremila je nešto još neviđeno – prvi dvoboj bendova u povijesti showa i time je oduševila gledatelje i cijeli žiri nizozemskog “The Voicea”.

Djevojke su dobile zadatak izvesti pjesmu legendarnog Bruna Marsa “Runaway baby” u dvoboju s muškim bendom Hard2get i svojom dominacijom na pozornici učinile su da momci izgledaju poput malih mačića, napisao je nizozemski tabloid Telegraaf.

Na pozornici se dogodila ekplozija energije, svaki bend je pokazao svoj osobni stil u izvedi i svojom sinergijom napravili su verziju pjesme koja bi mogla iznenaditi i samog Bruna Marsa!

Kompletan žiri je bio oduševljen i iznenađen nastupom, ali su svi jednoglasno odlučili da su naše djevojke Luminize nešto novo, drugačije i kvalitetno te je njihov mentor Waylon bez premišljanja odlučio da Luminize idu u sljedeći krug.

Marcelina izjava – “Dečki imaju pokrete, ali mi imamo muda” – izazvala je viralno dijeljenje nastupa.

“Ovo je nešto neviđeno”, napisao je RTL Boulevard, nizozemski medijski portal.

Izvor: Novilist.hr