fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

U Crikvenici pokazali da dobar proizvod uvijek pronađe tržište

Festival poduzetništva, obrta i OPG-a Moja poduzetna Hrvatska, projekt Styria medijske kuće pokrenut s ciljem popularizacije proizvoda malih i srednjih poduzetnika, održan je danas u Crikvenici.

Mnoštvo proizvođača tom je prilikom dokazalo da dobar proizvod uvijek pronađe tržište. Nerijetko na sajmišne manifestacije Moje poduzetne Hrvatske izlagači dolaze i iz svih krajeva Hrvatske. Među njima je Greta Tonković, vlasnica obrta Zdravi san koji u svom asortimanu ima bogatu ponudu različitih ručno rađenih madraca izrađenih po mjeri, kao i podnica, kreveta, jastuka i popluna. Dolaze iz Kutine i posluju više od 20 godina, dok je tajna njihova uspjeha, kažu, kvaliteta.

Materijale za izradu kupuju od hrvatskih proizvođača jer tako pomažu da i oni na tržište plasiraju svoje proizvode.

„Zadovoljan kupac najbolja je reklama. Ni u vremenima krize nismo štedjeli na kvaliteti niti otezali s brzinom isporuke. Imamo deset zaposlenih koji u 24 sata mogu isporučiti madrac prilagođen potrebama svakog kupca, pa i u izvanstandardnim dimenzijama. Jedna od naših inovacija je jastuk s lavandom nazvan „lavandasan“ u koji je umetnuta sušena lavanda s blagotvornim djelovanjem na kvalitetu sna“, ispričala je Tonković. Dodala je i da najvećim uspjehom smatraju zadovoljne korisnike i kvalitetu, povjerenje i udobnost koje su im osigurali piše Večernji List.

Više pročitajte ovdje