fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

CROZ otvorio podružnicu u Nizozemskoj

Potaknuti izvrsnim poslovnim rezultatima na tržištima Velike Britanije i Njemačke tvrtka CROZ je odlučila čvršće iskoračiti i na druga prestižna europska tržišta. Primarni cilj je ekspanzija na tržišta Beneluksa i Skandinavije, a otvaranje ureda u Nizozemskoj je prvi korak k tome. Podružnica je počela s radom početkom kolovoza i vodit će je izvršni direktor Martin Stenkilde. Podrijetlom Danac, Martin ima bogato tehnološko predznanje te veliko iskustvo u izgradnji i vođenju kompleksnih prodajnih mreža u Europi i SAD-u, a imat će ključnu ulogu u samostalnom iskoraku tvrtke CROZ na tržišta sjeverne Europe.

Martin će CROZ-u donijeti iskustvo i prakse koje je stekao radeći više od 10 godina na vodećim funkcijama, između ostalog i u europskom i američkom IBM-u. Njegovo područje ekspertize leži u upravljanju globalnim ekspanzijama što između ostalog uključuje koordinaciju međunarodnih prodajnih kanala te lokalnih partnerskih tvrtki. Martin dolazi u CROZ iz IBM-a s pozicije Global Channel Sales Leadera.

„Oduševljen sam što sam postao dio CROZ obitelji. S više od 180 konzultanata u Europi, vizionarskim vodstvom i dugom povijesti nadmašivanja očekivanja klijenata, CROZ je upravo vrsta tvrtke u kakvoj želim raditi. S fokusom na DevOps, middleware integraciju, mainframe i poslovne procese, smatram da mi CROZ savršeno odgovara, ali isto tako da je tvrtka izrazito dobro pozicionirana za rast diljem Europe. Njihov poslovni model, koji je ukorijenjen u partnerstvu i rastu, vrlo mi je privlačan i mislim da ću mu moći doprinijeti sa svojim snagama i iskustvom. Radom u našem novom uredu u Amsterdamu radujem se povezivanju s partnerima i klijentima te proširenju CROZ mreže.“ – izjavio je Martin.

Direktorica prodaje tvrtke CROZ, Vedrana Miholić također smatra da Martin može iznimno puno pomoći CROZ-u u proboju na ova zanimljiva, no ponegdje i zatvorena tržišta, ali i u razvoju poslovanja, strategije i tehnoloških odabira općenito.

„Ohrabreni prvim direktnim ugovorom s klijentom u Danskoj, potvrdili smo svoje ranije planove da je sjever Europe odlično tržište za usluge koje pružamo. Amsterdam i Nizozemsku smo odabrali zbog otvorenosti i propulzivnosti. Već u prvim kontaktima pokazalo se kako Amsterdam evidentno želi postati novo tehnološko poslovno središte Europe. No ključnu ulogu u odabiru lokacije imao je naš novi direktor poslovanja za Europu, Martin Stenkilde. S Martinom surađujemo dugi niz godina i više smo se puta imali prilike uvjeriti u njegovu stručnost i kreativnost pa nas stoga iznimno veseli ova suradnja te u sljedećim godinama planiramo veliki zamah izvoza naših tehnološko konzultantskih usluga na zapad Europe.“ – izjavila je Vedrana.

Izvor: Poslovni.hr