fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Dm organizira ‘Giving Friday’: 5% dnevnog prometa bit će donirano za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi

U dm-u je čovjek uvijek na prvom mjestu, a petak, 25. studenog 2022. nije izuzetak, već naprotiv: ponovno nam se vraća GIVING FRIDAY!

Dan posvećen prikupljanju sredstava za dobru namjenu naš je odgovor na „Black Friday“, dan kada uobičajeno većina nas razmišlja o tome kako sebi osigurati što bolje uštede.

Svjesno se protivimo međunarodnom trendu i doniramo 5 % našeg ukupnog dnevnog prometa u dobre svrhe, sa željom da potaknemo što veći broj ljudi da zastane, napravi predah od shopping groznice te učini dobro djelo.

Zato crni petak u dm-u nije crn, već je u znaku davanja i nosi naziv Giving Friday!

Svaka kupnja se broji i pomaže onima kojima je najpotrebnije

Ako ne želite razmišljati samo o sebi, već želite nešto vratiti i društvu i pomoći onima kojima je potrebno, to možete učiniti na GIVING FRIDAY kupnjom po uvijek pristupačnim cijenama u dm-u – jer svaka kupnja, čini dobro djelo! 5 % ukupnog dnevnog prometa ostvarenog na taj dan u našim dm prodavaonicama i dm online shopu donirat ćemo u dobre svrhe.

u 2018. prikupljana je jedna kuna od svake kupovine za ukupno 86.146 kuna za UNICEF-ov projekt „Svako dijete treba obitelj“,
u 2019. uz podršku naših kupaca osigurali smo 337.392 kuna za vitalno ugroženu djecu iz Udruge Kolibrići, u 2020. zahvaljujući našim kupcima donirali smo Socijalnim samoposlugama Hrvatskog Crvenog križa higijenske proizvode u vrijednosti 333.729 kuna, u 2021. nabavili smo potrebne uređaje i opremu u vrijednosti 313.424 kune Centru za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb, 2022. donacija je usmjerena prema dječjim domovima Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje (Osijek) i Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik naveli su iz DM-a.