Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Domaći lanac i službeno na velikim svjetskim stadionima

Nagrađivano pakiranje “obroka u jednoj ruci” omogućava kupcima da u jednoj ruci drže krumpiriće, prilog, dva umaka i piće, što ga čini idealnim za posjetitelje u pokretu”, ističu u Rapidu.

Hrvatski lanac brze hrane Surf’n’Fries i službeno je najavljen kao partner vodećeg britanskog dobavljača pop-up trgovina Rapid Retail, koja će postaviti Surf’n’Fries na mnogim stadionima u UK i Francuskoj, od popularnih Old Trafforda i Stade de France nadalje. Ugovor o suradnji potpisan je ljetos, kako je već pisao Poslovni.hr.

Kako stoji u najavi Rapida, kao vlasnik licence za popularnu europsku marku brze hrane Surf’n’Fries, Rapid F&B svojim će kupcima donijeti svježi i inovativni ugostiteljski koncept lanca.

“Dostupni kao kiosci ili kao sjedeći restorani, svaki Surf’n’Fries nudi kvalitetnu hranu i odlično osoblje, u kombinaciji s izvrsnom korisničkom uslugom i privlačnim modernim brendom. Nagrađivano pakiranje “obroka u jednoj ruci” omogućava kupcima da u jednoj ruci drže krumpiriće, prilog, dva umaka i piće, što ga čini idealnim za posjetitelje u pokretu”, ističu u Rapidu.

Vijest dolazi usred snažnog lobiranja engleske Premier lige za otvaranje velikih stadiona za publiku, nakon gotovo 6 mjeseci praznih tribina. Nakon najave da bi se s postupnim otvaranjem stadiona u UK moglo početi s 1. listopadom, premijer Boris Johnoson odgodio je rok zbog ponovnog rasta novozaraženih od koronavirusa u toj zemlji.

Vlasniku franšize Surf’n’Fries Andriji Čolaku trenutno to ne predstavlja problem. Pohvalivši se dobrim vijestima na društvenim mrežama, istaknuo je da prazni stadioni trenutno nisu problem, to će proći i treba gledati u budućnost, a računaju da će promet na stadionima krenuti na proljeće 2021.

Izvor: Poslovni.hr