fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

HOLLYWOOD U ROVINJU Stižu Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Ryan Reynolds

Nastavlja se pohod slavnih ličnosti na Rovinj. Nakon što su svojedobno u gradu boravili poznati sportaši, razni glumci i milijarderi, čini se da će se na listu slavih u Rovinju upisati još neki.

Kako je rekao gradonačelnik Rovinja, Marko Paliaga, izdana je dozvola za snimanje filma na ovom području.

Navodno je riječ o glumačkoj ekipi sastavljenoj, među ostalima, od Salme Hayek, Samuela L. Jacksona i Ryan Reynoldsa koje smo u tom trojcu već gledali u akcijskom trileru “The Hitman’s Bodyguard” koji je, pred tri godine kad je izašao, točnije u ljeto 2017. prošao s osrednjim ocjenama.

Ipak, riječ je o glumcima koje će svaki filmofil rado popratiti.

U Rovinju će se, navodno, snimati nastavak spomenutog filma i to već sljedećeg mjeseca. Glumačka, ali i cjelokupna filmska postava tako bi trebala radno boraviti u Rovinju punih mjesec dana.

”Iako mi još uvijek ne znamo koja holivudska imena stižu u Rovinj, svakako da će snimanje filma holivudske produkcije biti od velikog značaja, ne samo za Rovinj već i za cijelu Hrvatsku, posebice u turističkom pogledu“, rekao nam je gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga koji je dodao da je Grad izdao sve potrebne dozvole te kako bi snimanje, prema njegovim saznanjima, trebalo krenuti već tijekom travnja.

Kako je gradonačelnik potvrdio lokacija snimanja biti će sami centar grada, odnosno hladnjača, nekad Mirnina, od nedavno Tommijeva, u kojoj bi trebao u dogledno vrijeme biti izgrađen filmski kamp.

Izvor: Istrain.hr