fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Hotel u kojem možete prenoćiti besplatno – ako ne koristite mobitel

Istina je da se gotovo svaki čovjek raduje svom sljedećem putovanju, a sigurno nema ničeg slađeg od onog iščekivanja kada će neka nova avantura započeti. Samo uzbuđenje već započinje pakiranjem kofera i planiranjem raznih aktivnosti koje ćemo na tom putovanju doživjeti te tako učiniti svoje životno iskustvo za nijansu bogatijim.

Putovanja su jedan od najljepših životnih događanja, pogotovo ako negdje putujemo po prvi put. No, osim razgledavanja same lokacije mjesta i pokušaja da što više toga istražimo, prvenstveno nam je glavna motivacija odmor. Užurbani način života i svakodnevne stresne situacije s vremena na vrijeme nas primoraju da pronađemo neki mirni kutak u kojem ćemo povratiti izgubljenu energiju, a sigurno nas ništa ne vraća u život bolje od mirne lokacije gdje se možemo posvetiti sebi ili osobi s kojom putujemo. Danas je najveći neprijatelj svakog dobrog odmora definitivno mobitel. Težnja da fotografiramo baš svaki trenutak našeg putovanja i da o njemu obavještavamo svoje prijatelje na društvenim mrežama poprilično je iscrpljujuća te nas odvraća od onog pravog neopterećenog uživanja.

Uzimajući u obzir probleme koje nam servira suvremeni način života, simpatični hotel u Švedskoj nudi besplatni smiješaj svakome tko želi napuniti baterije ili se jednostavno ‘isključiti’. Hotel Bellora u Gothenburgu naplaćuje boravak svojim gostima ovisno o vremenu koje provedu na svom mobitelu, pa tako odricanjem ove, pomalo zamorne spravice, možete imati odmor za pamćenje i to sasvim besplatno. Tako svaka minuta provedena na Internetu, cijenu boravka povećava za 20 švedskih kruna ili oko 15 kuna. Glavna motivacija hotela za ovakvom akcijom leži u želji da se članovi obitelji ponovno međusobno povežu i provedu kvalitetno zajedničko vrijeme koje neće ostaviti traga u virtualnom svijetu. Aktivnosti koje ovaj hotel nudi su brojne, pa tako možete uživati u baru koji se nalazi na krovu hotela ili pak u ukusnom obroku talijanskog restorana. Također sam grad ima štošta zanimljivog za ponuditi, pa tako možete posjetiti umjetnički muzej Gothenburg ili se prošetati jednim od najvećih botaničkih vrtova u Europi!

Izvor: Fashion.hr; Foto: Instagram, Hotel Bellora