fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik već treću godinu za redom osvaja prestižnu nagradu

Nagrada World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine te već 23. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru.

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* osvojio je dvije najprestižnije turističke nagrade World Travel Awards dodijeljene u Sardiniji 5. rujna 2016. i time potvrdio titule vodećeg hotela i vodećeg poslovnog hotela u Hrvatskoj.

Valamar Lacroma Dubrovnik već treću godinu za redom osvaja prestižnu nagradu za vodeći poslovni hotel, a kao vodeći hotel u Hrvatskoj bio je proglašen već dva puta, 2013. i 2015. godine. Ovogodišnjim nagradama World Travel Awards za 2016. g. potvrdio je visoko postavljene standarde u turizmu i iznimnu kvalitetu usluge.

I drugi Valamarovi hoteli ponosni su dobitnici prestižnih nagrada – hotel Valamar Riviera 4* iz Poreča je već četvrtu godinu zaredom vodeći hrvatski boutique hotel, a porečki obiteljski hotel Valamar Club Tamaris 4* nagrađen je treću godinu za redom kao vodeće ljetovalište u Hrvatskoj.

Valamar je osvajanjem nagrada u sve četiri nominirane kategorije u potpunosti nadmašio konkurenciju u kojoj su se redom našli renomirani hrvatski hoteli, mnogi od njih s kategorijom pet zvjezdica.

“Sretni smo i iznimno ponosni da su tri naša hotela, Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Riviera te Valamar Club Tamaris ponovno osvojili prestižne nagrade World Travel Awards. Ovo veliko priznanje potvrda je napornog rada i predanosti svih članova Valamarove velike obitelji te sve bolje kvalitete naše usluge. Čestitam svim zaposlenicima nagrađenih hotela te njihovom vodstvu”, izjavio je ovom prilikom Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing u Valamar Rivijeri, vodećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj.

„Nagrada za najbolji hotel u Hrvatskoj te ona za najbolji poslovni hotel, gdje Valamar Lacroma Dubrovnik postiže vrhunske rezultate, dokaz je konstantnog rada na unaprjeđenju kvalitete usluge. Ove nagrade predstavljaju iznimno priznanje i potvrdu svim zaposlenicima da rade odličan posao te da je Valamar Lacroma Dubrovnik uvijek prvi izbor među kongresnim hotelima u Hrvatskoj.“, istaknula jeTea Pestotnik Prebeg, voditeljica hotela Valamar Lacroma Dubrovnik.

Nagrada World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine te već 23. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru. Hvaljena je od strane novina Wall Street Journal kao “Oscar industrije putovanja”, a nagrade World Travel Awards pokrivaju širok raspon kategorija. Kandidati se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije pa je uistinu velika čast biti u konkurenciji za ovaj prestižni kipić.

Na ovom linku mogu se pogledati svi nominirani hoteli iz Hrvatske u 2016.

www.poslovni.hr