fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

IN2 Albanija potpisala ugovor s Credins bankom

IN2 Albanija i Credins, treća po veličini albanska banka, potpisali su prošlog tjedna ugovor o razvoju i implementaciji Data Warehousea i Business Intelligence sustava.

Razvoj i implementacija će trajati 11 mjeseci, a rezultat će biti sustav za poslovno izvještavanje i analizu. Novi sustav objedinit će podatke iz više informacijskih sustava banke te će pružati sve od regulatornih, operativnih i upravljačkih izvještaja pa do vrlo kompleksnih ad hoc analiza, što će rezultirati učinkovitijim izvještavanjem i boljim informacijama za donošenje poslovnih odluka.

Kroz sustav će se objediniti podaci poput onih o kreditima, platnom prometu, klijentima, prodaji, marketingu i rizicima, a u slučaju potrebe moći će ih se koristiti i iz drugih sustava banke ili eksternih sustava.

Ovo je četvrti ugovor sklopljen od osnutka albanske podružnice IN2 grupe u lipnju prošle godine i nastavak širenja na tom tržištu. IN2 Albanija nedavno je preselila u novi ured površine 130 kvadrata u centru Tirane, a ovog mjeseca na njezino čelo došao je novi direktor Igli Tafa.